Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: PiotrasJ-początkujący  (Przeczytany 4261 razy)
PiotrasJ
Zainteresowany
**

ładna rybcia:)

« Odpowiedz #15 : Marzec 17, 2008, 16:56:05 »

No też takie pierwsze wrażenie po wsypaniu kamieni kolorowych --zabawka-- no ale dosypałem srebrne troche białych no i przynajmniej tak nie wygląda ale za dużo tego jest

Akwa 25l   

5x gupik

moczarka kanadyjska

filtr elite

oświetlenie: lampa nad akwa:) (11W)
Idd
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #16 : Marzec 31, 2008, 21:09:32 »

czego jest za dużo? kamieni? chyba żartujesz. za mało! kup inny żwirek. jak najbardziej naturalny. a 'mono' mialo znaczyc mocno.
interpunkcja i ortografia!

No i teraz jeszcze mam pytanie a raczej prośbe, bo ja zamierzam zmienić akwarium na większe pokupować jakieś rzeczy pokrywe i tak dalej więc prosze żeby ktoś napisał tutaj albo w prywatnej wiadomości konkretnie po jakim czasie żeby zmienił akwwa bo chodzi mi o to kiedy już bede tak jakby "gotowy" żeby mieć większe akwa bo te co teraz mam mi nie odpowiada ale musiałem jakoś zacząć ale nademną mieszka kumpel który też ma rybki i też mi dosyć pomaga i chciałbym sie jeszcze dowiedzieć jak najlepiej wyposażyć akwa jaki filtr jaką grzałke i tak dalej gdzie najlepiej żeby akwa stało jakie rośliny dać no i jakie ryby i jakkie wymiary tego akwa ale nie mam za dużo kasy więc tak tanio i jakie sklepy polecacie no a myślałem o akwa 60x30x30i jeszcze pod to specialną taką szafke:) pozdro... Smiley

to jest twoje jedno zdanie.. wiesz, pisz po polsku a nie po polskiemu. bo np. ja nie mogę na to patrzeć.

60l. , 25l. ; D
PiotrasJ
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #17 : Kwiecień 01, 2008, 18:14:38 »

Naucz się czytać a dopiero późniejk się wypowiadaj!!

Akwa 25l   

5x gupik

moczarka kanadyjska

filtr elite

Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #18 : Kwiecień 02, 2008, 08:43:18 »

Naucz się pisać, użwając znaków interpunkcyjnych i nie oburzaj się gdy ktoś zwraca ci na to uwagę. Zgadzam sie z Idd że taki post jest nieczytelny  Wściekły

PiotrasJ
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #19 : Kwiecień 02, 2008, 17:10:39 »

Hmm... dla mnie to czytelne.... no interpunkcją ten tekst nie zabłysnął, ale moim zdaniem jest czytelny

PS. zaraz go zmienie.....

Akwa 25l   

5x gupik

moczarka kanadyjska

filtr elite

Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny

« Odpowiedz #20 : Kwiecień 02, 2008, 18:18:47 »

Akwarium muszę to powiedzieć... Sad .Wcale mi się nie podoba wywal te śmieszne kamyczki ,kup normalny żwirek kwarcowy.Nakup roślin jakiś mało wymagających ,wywal zamek i wstaw za niego korzona.Acha i zmień tło na jednolite.Może jeszcze będzie Ok Wink

PiotrasJ
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #21 : Kwiecień 02, 2008, 18:51:26 »

Dzięki. Zamek już wywaliłem..... roślinki też mam mało wymagające, a co do żwirku to myślę że jutro albo pojutrze kupie i zrobie tą wymiene tak jak mi poradzono..... Smiley

Akwa 25l   

5x gupik

moczarka kanadyjska

filtr elite

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: