czego jest za dużo? kamieni? chyba żartujesz. za mało! kup inny żwirek. jak najbardziej naturalny. a 'mono' mialo znaczyc mocno.
interpunkcja i ortografia!
No i teraz jeszcze mam pytanie a raczej prośbe, bo ja zamierzam zmienić akwarium na większe pokupować jakieś rzeczy pokrywe i tak dalej więc prosze żeby ktoś napisał tutaj albo w prywatnej wiadomości konkretnie po jakim czasie żeby zmienił akwwa bo chodzi mi o to kiedy już bede tak jakby "gotowy" żeby mieć większe akwa bo te co teraz mam mi nie odpowiada ale musiałem jakoś zacząć ale nademną mieszka kumpel który też ma rybki i też mi dosyć pomaga i chciałbym sie jeszcze dowiedzieć jak najlepiej wyposażyć akwa jaki filtr jaką grzałke i tak dalej gdzie najlepiej żeby akwa stało jakie rośliny dać no i jakie ryby i jakkie wymiary tego akwa ale nie mam za dużo kasy więc tak tanio i jakie sklepy polecacie no a myślałem o akwa 60x30x30i jeszcze pod to specialną taką szafke:) pozdro...

to jest twoje jedno zdanie.. wiesz, pisz po polsku a nie po polskiemu. bo np. ja nie mogę na to patrzeć.