Witam!
Chciałbym przedstawić moje akwarium choć jestem początkujący i chciałbym też poprosić o radę, ale najpierw akwa:
-profilowane
-wymiary:40x25x25
-bez pokrywy:(
-wyposażenie:
-filtr ELITE mini dla początkujących(nie za fajny, nie działa tak jak pisze:/)
-grzałki nie mam
-roślinke mam tylko jeden rodzaj : moczarka kanadyjska (szybko rośnie)
-Ryby: 6 gupików w tym 2 samice 1 samiec i 3 małe(jeszcze nie wiem czy samce czy samice) no i jedna samica mieczyka(dosyć duża 5-6cm)
-kamyczki takie kolorowe a kolory to dużo bardzo niebieskiego czerwone i żółte i dosypałem jeszcze srebrne:)
-połówka kamyczka i zameczek mały no i tyle:(
No i teraz jeszcze mam pytanie, a raczej prośbe, bo ja zamierzam zmienić akwarium na większe, pokupować jakieś rzeczy typu pokrywa i tak dalej więc prosze żeby ktoś napisał tutaj, albo w prywatnej wiadomości, konkretnie po jakim czasie mógłbym zmienić akwa, a chodzi mi o to kiedy już bede tak jakby "gotowy" żeby mieć większe akwa, bo te co teraz mam mi nie odpowiada, ale musiałem jakoś zacząć jednak nademną mieszka kumpel który też ma rybki i też mi dosyć pomaga i chciałbym sie jeszcze dowiedzieć jak najlepiej wyposażyć akwa. Jaki filtr, jaką grzałke i tak dalej, gdzie najlepiej żeby akwa stało, jakie rośliny dać no i jakie ryby i wymiary tego akwa. Ale nie mam za dużo kasy więc tak tanio chcfe to użądzić i jakie sklepy polecacie, no a myślałem o akwa 60x30x30 i jeszcze pod to specialną taką szafke:) pozdro...