Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: Ja tez mam akwarium  (Przeczytany 7804 razy)
karpik05
Nowy
*

« Odpowiedz #30 : Styczeń 02, 2008, 21:18:53 »

nie podoba mi się ten plastik z lewej strony, masz dobre oświetlenie zainwestuj w ładne roślinki, i duuuużo ich !
ile masz gupików ? oddałeś trochę ?
w sumie nawet nieżle, mi się podoba oświetlenie w sam raz pod holendra Wink
 papa

To po lewej wyrzucę Wink
ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #31 : Styczeń 02, 2008, 21:22:53 »

. i kupię parkę  neonków
neonkow to nie parke to ryba stadna =lawica 15. Ladnie by wygladala Smiley

adriano210
Bywalec

« Odpowiedz #32 : Styczeń 02, 2008, 21:48:17 »

jestes moim guru wpusc tam karpia 220 gupikow jak je policzyłeś Huh złapałeś wszystkie i zwazyles?
ps. ładne gupiki masz ale musisz dokupic jeszcz z 6 akwarium po 100 l, no i usmarzyc glonojada powinien byc smaczny Smiley
czy mierzysz poziom zwiazków amonowych to az dziwne ze tyle ryb zyje w TAK MALYM AKWARIUM napisz jak czesto robisz podniany wody i parametry twojej wody
jestem pod wrazeniem
pozdrowienia
« Ostatnia zmiana: Styczeń 02, 2008, 21:50:23 wysłane przez adriano210 » Zapisane

karpik05
Nowy
*

« Odpowiedz #33 : Styczeń 03, 2008, 11:05:16 »

jestes moim guru wpusc tam karpia 220 gupikow jak je policzyłeś Huh złapałeś wszystkie i zwazyles?
ps. ładne gupiki masz ale musisz dokupic jeszcz z 6 akwarium po 100 l, no i usmarzyc glonojada powinien byc smaczny Smiley
czy mierzysz poziom zwiazków amonowych to az dziwne ze tyle ryb zyje w TAK MALYM AKWARIUM napisz jak czesto robisz podniany wody i parametry twojej wody
jestem pod wrazeniem
pozdrowienia

Ja też jestem pod wrażeniem Twojej wypowiedzi.Ta strzelba służy Ci jako argument do zatrzymania rybek w Twoim akwarium???
Jak je w ogóle posiadasz???!!! Cheesy
pozdrawiam papa Afro
czytaj,czytaj,czytaj

coś tu brakuje w mojej wypowiedzi -ejjjjjjj Huh

Nie ejjjjj... tylko wymoderowano. Emi
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2008, 10:44:55 wysłane przez Emi » Zapisane
5blue5
Bywalec

Nie ma lepszego od Neona Czerwonego!!!

« Odpowiedz #34 : Styczeń 03, 2008, 18:15:43 »

jestem pod wrazeniem
pozdrowienia
Adriano już wszystko sie zmienia mniej będzie gupików.Poczytaj wcześniejsze posty 20-30 szt. gupików tylko zostanie.
Ps. żeby znowu ci sie nie rozmnożyły.
Hmn Neony No to dawaj ze 20-30 szt Neonów czerwonych.
hmn z roślinek to ja bym w takim akwarium dał trawnik tylko nie wiem czy to podłoże jest dobre dla niego???
« Ostatnia zmiana: Styczeń 03, 2008, 18:18:26 wysłane przez 5blue5 » Zapisane

Widzew Łódź
Prosta rzecz śnić ten sen tak niewinnie jak marzyciel
Życie jak mecz jeden mecz który ważniejszy jest niż życie
Spójrz na niebo poczuj siebie zanim złapiesz oddech
adriano210
Bywalec

« Odpowiedz #35 : Styczeń 04, 2008, 03:48:30 »

sorki karpik, zle mnie odebrales ja nigdy nie widzialem takiej populacji gupikow Smiley i co dziwne ona wszystkie są piękne, przewaznie chów wsobny prowadzil do zaniku kolorów barw, redukcji kolorów płetw, na twoim miejscu został bym przy gupikach masz do nich ręke,
co do akwariów
to mam 3
200l, 70l, 30l
juz na dniach kolejne 120l
rybkami sie bawie jakies 15lat z krótką przerwą
pozdrowienia
link gdzie sa zdjecia moich ryb i akwariów
www.adriano210.fotosik.pl
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2008, 03:52:45 wysłane przez adriano210 » Zapisane

Raffy
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #36 : Styczeń 04, 2008, 09:52:46 »

Koleś, masz piękne gupiki  Shocked Takie, jak miałem 10lat temu. Teraz w sklepach są same rasowe 'azjaty', a takie dobre, poczciwe kundelki juz dawno zniknęły  Sad

Zawód : akwarysta...
Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi...
NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!
http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka
Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium
I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do: