Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Sprzęt, technika akwarystyczna « Kubełki Tetra ex 700 vs Fluval 305 vs JBL e900
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: Kubełki Tetra ex 700 vs Fluval 305 vs JBL e900  (Przeczytany 10894 razy)
Thedevil
Marzy mi się dzień...
Bywalec

« Odpowiedz #30 : Czerwiec 18, 2010, 17:05:26 »

Ehh Panowie Panowie Wink
To niech mi teraz, który mądry powie jak to jest.
Rację ma ten co mówi, że gadać mu się już nie chce ? Bo jest  mądrzejszy czy brakuje argumentów? Wink
Czy może ten co gadać dalej chce bo wie, że ma rację i niezbite argumenty ? Wink
Chyba tak jak w przypadku jaja i kury Wink Nie wiem.. Na prawdę bolałoby mnie dawać 800zł za filtr, ale jak unimax 700 można wyrwać za 600 to już troszkę inaczej do tego podchodzę Wink
Wyluzujcie zapewne każdy z Was ma rację Smiley

... w którym samochód pozostawi nie większy ślad jak łódź płynąca po oceanie...

Moja Nowa Kosta IWAGUMI http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/moje-nowe-pierwsze-akwa-30l/
badrass
Bywalec

Mówi sie trudno i płynie sie dalej...

« Odpowiedz #31 : Czerwiec 18, 2010, 18:26:32 »

Ehh Panowie Panowie Wink
To niech mi teraz, który mądry powie jak to jest.
Rację ma ten co mówi, że gadać mu się już nie chce ? Bo jest  mądrzejszy czy brakuje argumentów? Wink
Czy może ten co gadać dalej chce bo wie, że ma rację i niezbite argumenty ? Wink
Chyba tak jak w przypadku jaja i kury Wink Nie wiem.. Na prawdę bolałoby mnie dawać 800zł za filtr, ale jak unimax 700 można wyrwać za 600 to już troszkę inaczej do tego podchodzę Wink
Wyluzujcie zapewne każdy z Was ma rację Smiley
Bierz JBL e900 i sie nie zastanawiaj...

Było.... wiele baniaków ale najbardziej tęsknię do tego pierwszego, gdzie nie miałem żadnych doswiadczeń, a każdy nowy listek zielska cieszył, aż serducho kołatało.
wolfik
Pan z zoologicznego
Nowy
*

« Odpowiedz #32 : Czerwiec 18, 2010, 18:35:26 »

Bierz Fluvala 305 bez dwóch zdań Smiley

mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #33 : Czerwiec 18, 2010, 19:48:21 »

Bierz JBL e900 i sie nie zastanawiaj...