DOROTAZOFIA
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #15 : Luty 20, 2007, 19:02:16 » |
|
są skuteczne, mam od kilku miesięcy 4 sztuki. reguluja mieczyki, gupiki i molinezje.
pisalem wczoraj , niestety wygryzaja ogony gupikom .
|
|
|
|
|
|
112L, atman dr80, fzn3. 5 neonków, 3mieczyki zielone, 3czarne moli, czerwone danio, 4gupiki, 5Endlera, 3platki, danio, 2szczupienczyki dageta, zbrojnik, ampularia, Clithon Sun, świderki i masa roślin, atyla niebieska, red cherryx20,
|
|
|
::Martyna::
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #16 : Luty 24, 2007, 15:59:26 » |
|
Wiem, że bojowniki są dobrymi killerami, skalary też są drapieżne. Co do szczupieńczyków to niewiem.
|
|
|
|
|
|
x))
|
|
|
|
Misquamacus
|
 |
« Odpowiedz #17 : Luty 24, 2007, 19:30:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
 >>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<< >>>>>>>> www.fawa.pl <<<<<<<
|
|
|
pirek2
Nowy

|
 |
« Odpowiedz #18 : Luty 24, 2007, 19:57:18 » |
|
po co kontynujecie ten wontek przeciesz anna ostatnio była aktywna w lipcu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
artpol
Świat jest piękny............ i groźny
Zainteresowany

Artur
|
 |
« Odpowiedz #19 : Luty 25, 2007, 14:15:29 » |
|
Watek kontynuuje sie "dla potomności" (moze to sie komus przyda...) PS. U mnie porzadek z "mlodymi" robią: tetra kolorowa (biała), bojownik i samiec mieczyka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okrass
Zainteresowany

FotograF / StarY WilK MorskI =)
|
 |
« Odpowiedz #20 : Luty 25, 2007, 16:42:45 » |
|
Tez mam problem z tymi malymi skurczybykami...kiedy mialem pierwsze mlode to samica<6cm>gupika ganiala je jak oszalala....nie dawala zadnemu przezyc.....teraz kiedy rodzila juz z 10 razy kompletnie nie chce jej sie ganiac narybku...tak samo jak mlodszym samiczkom...i mlodych mam w brod....... Nie mam na nich zadnego killera ani pomyslu  Bede musial wywalic samiczki.... (ogloszenie na gieldzie!!!!!)
|
|
|
|
|
|
AQWA 51l 7 x Neon Innesa (Paracheirodon innesi) Kirys Spiżowy (Corydoras aeneus) 2 x Zbrojnik Niebieski (Ancistrus multispinis) 2 x Barwniak Czerwonobrzuchy (Pelvicachromis pulcher) 3 x Krewetki Amano Krewetka Filtrująca Świderki =)
|
|
|
micki
Psychopatyczny Morderca Moderatorów
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #21 : Marzec 02, 2007, 18:52:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
Dajcie mi broń i pokażcie gdzie moderator!  gg:2724878
|
|
|
micki
Psychopatyczny Morderca Moderatorów
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #22 : Marzec 02, 2007, 18:57:22 » |
|
...a może poczekaj jak podrosną, i po prostu odłów i zostaw je na pastwę kanalizacji (WC)  albo bardziej humanitarnie sprzedaj 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2007, 19:04:52 wysłane przez micki »
|
|
Dajcie mi broń i pokażcie gdzie moderator!  gg:2724878
|
|
|
didi
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #23 : Marzec 02, 2007, 19:11:05 » |
|
A mnie uchował się jeden tylko "niuniek" jak nazywamy go z córcią  malutki gupiczek, ostatnio nie widziałyśmy go przez cały dzień i już był płacz, że został pożarty, ale dziś objawił się na nowo i radość w domu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okrass
Zainteresowany

FotograF / StarY WilK MorskI =)
|
 |
« Odpowiedz #24 : Marzec 02, 2007, 19:43:07 » |
|
A mnie uchował się jeden tylko "niuniek" jak nazywamy go z córcią  malutki gupiczek, ostatnio nie widziałyśmy go przez cały dzień i już był płacz, że został pożarty, ale dziś objawił się na nowo i radość w domu TAK NA POCZATKU TO TYLKO JEDEN....... 
|
|
|
|
|
|
AQWA 51l 7 x Neon Innesa (Paracheirodon innesi) Kirys Spiżowy (Corydoras aeneus) 2 x Zbrojnik Niebieski (Ancistrus multispinis) 2 x Barwniak Czerwonobrzuchy (Pelvicachromis pulcher) 3 x Krewetki Amano Krewetka Filtrująca Świderki =)
|
|
|
didi
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #25 : Marzec 02, 2007, 19:51:20 » |
|
 cóż, zobaczymy, jak będzie później... 
|
|