Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: Skalary  (Przeczytany 9420 razy)
larwa
Nowy
*

« Odpowiedz #30 : Wrzesień 04, 2006, 11:02:26 »

Nie wiem ile mam pisać żebyście zrozumieli o co mi łazi... no ok zaczynam... a więc chodzi o to że 80 L na (napewno nie na 5) ale na 3 skalarki może byc i ryby napradę przy dobrych wrunkach będą się tam dobrze czuły... a gdy dorosną i zaczną być juz na 100% terytorialne to trzeba pomyśleć o nowym... a wy odrazu wrzeszczycie że NIE nie możliwe NIE, ale naprawdę tylko trochę chęci i ryby będom się czuły lepiej niż w 200L i ja wam to mówię i dla mnie jest przesadą zby 80 L na (no nie 5) ale na 3 slary nie straczyło... gdyby mówić tak wszystkim którzy są zainteresoani to społeczność akwarystów nie przekraczała by 5 osób na miljonowe miasto...

Zapraszam na największy w Polsce serwis poświęcony serii książek Harry Potter - www.hpnews.pl
Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #31 : Wrzesień 04, 2006, 11:15:41 »

a więc chodzi o to że 80 L na (napewno nie na 5) ale na 3 skalarki może byc
Nie może być. Na 3 małe skalarki i to na na okres przejsciowy a pozniej do duzego akwa.
ale naprawdę tylko trochę chęci i ryby będom się czuły lepiej niż w 200L
A skad wiesz ? Pytałeś je ? Zawsze trzeba mieć na tyle chęci żeby ryby czuły się dobrze.
gdyby mówić tak wszystkim którzy są zainteresoani to społeczność akwarystów nie przekraczała by 5 osób na miljonowe miasto...
Gdyby tak nie mówić to ludzie by trzymali rybki w szklankach. A to że ktoś ma akwarium to wcale nie znaczy że jest akwarystą.

szatynka
Stały użytkownik

« Odpowiedz #32 : Wrzesień 04, 2006, 11:23:14 »

80 L na (napewno nie na 5) ale na 3 skalarki może byc
To samo napisałam, tylko że nie na trzy a na parke. A i to będzie za małe jak urosnal. Więc wogóle nie wiem o co ci chodzi  Huh
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do: