Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Choroby « Chory bojownik - wielki brzuch <= Coocker :(
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Chory bojownik - wielki brzuch <= Coocker :(  (Przeczytany 10492 razy)
Raffy
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #15 : Kwiecień 01, 2005, 21:46:34 »

Crespo >> przeczytaj wszystko dokładnie Smiley Coocker już jest zdrowy, zadna głodówka nie pomogła, nie dostwaał czasem zarcia przez 2 tyg a i grubł... :? Juz ok, dzisiaj ganiał narybki mieczyków Cheesy

Zawód : akwarysta...
Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi...
NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!
http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka
Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium
I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
Neon czerwony
Nowy
*

« Odpowiedz #16 : Kwiecień 02, 2005, 17:43:28 »

Cytat: Raffy
Crespo >> przeczytaj wszystko dokładnie Smiley Coocker już jest zdrowy, zadna głodówka nie pomogła, nie dostwaał czasem zarcia przez 2 tyg a i grubł... :? Juz ok, dzisiaj ganiał narybki mieczyków Cheesy

Raffy, ale CRESPO pisał o bocjach wesa, a nie o Cookerze....Wink

Akwa 60l (dopiero początek obsady):
 4 bojki (1 samiec, 3 samiczki)
-12 Neonów Innesa
HABEMUS PAPAM!
Raffy
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #17 : Kwiecień 02, 2005, 18:32:34 »

aa sorry Cheesy

Zawód : akwarysta...
Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi...
NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!
http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka
Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium
I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
MARCIN141115
Stały użytkownik

« Odpowiedz #18 : Maj 21, 2005, 18:29:05 »

mam problem z samica bojownika ma duzy brzuch wyraznie widac "pokladelko" zrobilem jej glodowke i nic i ma problemy z plywaniem cale czs ciagnie ja do gory ciezko jest jej podlynac do dna a jak juz tam jest to wpywa pod jakis lisc i tak siedzi az sie jej znudzi co to moze byc aqua 60l. tem 26C mam tez samca ale mu nic niejest
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: