Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Rivulus Xiphidius-gdzie moge kupić?  (Przeczytany 2801 razy)
emperor
Super aktywny

« : Styczeń 12, 2011, 19:35:51 »

Witam
Pytanie jak w temacie.
Na allegro nie ma, na zagranicznych aukcjach również.
Może ktoś z Was ma jakieś  dojścia?
Z góry dziękuje za wszelkie info.

Pzdr

Pośpiech w akwarystyce jest wskazany tylko w
czasie zbierania wody z podłogi

Mój baniaczek
http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/240l-korzenie-i-galezie/
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Styczeń 13, 2011, 07:58:29 »

Tradycyjnie zapytaj Artura ze Szczecina - nick na allegro: akwapasja-pl

Wiele osób również z tego forum zaopatrywał już w ciekawe okazy. A tak swoją drogą, ładna ryba Smiley

mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #2 : Styczeń 14, 2011, 23:51:54 »

Tradycyjnie zapytaj Artura ze Szczecina - nick na allegro: akwapasja-pl
Ja nie mam najlepszego zdania o Arturze.
Napisałem do niego w temacie sprowadzenie małego stadka jednej z ryb, z racji mojego miejsca zamieszkania, w gre wchodziła tylko wysyłka. Odpisał, zadając pytanie skąd jestem bo paczki z rybami wysyła od 100zl w górę - odpisałem po czym zamilkł.
Ja rozumiem, ze można nie mieć technicznych możliwości transportu ryb, nie zmienia to jednak faktu, że informacja zwrotna każdemu się należy. Artura więc nie polecam.

asagoth
Coldwater
Super aktywny

Rock 'n' roll baby

« Odpowiedz #3 : Luty 02, 2011, 01:06:25 »

Nie na temat, ale proszę Emperor;)
http://aquanet.tv/Video/310-suedamerika-auf-der-suche-nach-rivulus-xiphidius-dem-blaustreifenbachling

emperor
Super aktywny

« Odpowiedz #4 : Luty 02, 2011, 09:15:12 »

Ja nie mogę nigdzie ryby dostać a Ty z takim filmem wyjeżdżasz? Smiley
Chciałbym mieć zawartość tego foliowego woreczka.
Tak już poważnie jak masz podobne filmiki to podsyłaj na PW.

Pośpiech w akwarystyce jest wskazany tylko w
czasie zbierania wody z podłogi

Mój baniaczek
http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/240l-korzenie-i-galezie/
arsik
Nowy
*

« Odpowiedz #5 : Luty 03, 2011, 22:15:20 »

Ja nie mam najlepszego zdania o Arturze.
Napisałem do niego w temacie sprowadzenie małego stadka jednej z ryb, z racji mojego miejsca zamieszkania, w gre wchodziła tylko wysyłka. Odpisał, zadając pytanie skąd jestem bo paczki z rybami wysyła od 100zl w górę - odpisałem po czym zamilkł.
Ja rozumiem, ze można nie mieć technicznych możliwości transportu ryb, nie zmienia to jednak faktu, że informacja zwrotna każdemu się należy. Artura więc nie polecam.

Możesz mi przypomnieć swego e-maila? Miałem już przypadek nie otrzymania e-maila więc może teraz też tak było, a moze mi umknęło?! Poza tym mam sporo zapytań o ryby i czasem to wymaga wysłania zapytania czy to tu czy tam i to najczęściej wymaga czasu. Na ogól staram się odpisywać na wszystkie e-maile (nawet na te od "ofiar amnestii maturalnej" i proszę mi nie mieć za złe, ale niektórzy ludzie nie potrafią zbudować zdania po polsku...).
Co do wysyłki od 100zł to wysyłka przy niższej kwocie mi się to po prostu nie opłaca. Zapakowanie ryb (koszty styroboxu itp), transport na dworzec PKP (10km - koszt paliwa) no i mój czas przy wysyłce na 20-30zł to dopłacanie do interesu. I dodam, że np. w ciepłych okresach roku wysyłam pocztą np. bojowniki i wtedy nawet za kwotę w/w 20-30zł.
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2011, 22:26:50 wysłane przez arsik » Zapisane

Pozdrawiam
Artur
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: