Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Deszczownia do Mini Kani  (Przeczytany 2106 razy)
Esmi
Bywalec

Cave hominem

« : Październik 31, 2009, 20:51:16 »

Czy ktoś może wie jaka deszczownia pasuje do Mini Kani 120?

Jesteśmy zarozumiałymi ignorantami zapatrzonymi w swoje "człowieczeństwo", które zamiast otworzyć nam szerzej oczy na otaczający nas świat, przysłoniło je mgłą pychy.
rumaki
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #1 : Październik 31, 2009, 21:06:08 »

Nie jestem na 100% pewna ale powinna pasować mała deszczownia do filtrów Aquael i Aquaszut. Po zdjęciach mini kani widzę, że węże są mniejszej średnicy niż gięte rurki końcówek i sądzę, że kolanka od małej będą w te rurki chodzić. Musiałbyś podać mi średnicę wewnętrzną i zewnętrzną końcówek to sprawdzę, bo na moim fan mini zamontowałam deszczownię pasującą do Aquaszuta.

Przeczytałam co napisałam i strasznie to mętne. Ale po 12 godzinach pracy nie mam już siły przeredagować. Chyba zrozumiesz o co mi chodzi.
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2009, 21:07:45 wysłane przez rumaki » Zapisane

Esmi
Bywalec

Cave hominem

« Odpowiedz #2 : Listopad 01, 2009, 14:30:02 »

Chyba zrozumiałam Wink ale nie wiem jaka jest średnica, w instrukcji nic nie pisze. Jak znajdę suwmiarkę to podam średnicę na PW.

Jesteśmy zarozumiałymi ignorantami zapatrzonymi w swoje "człowieczeństwo", które zamiast otworzyć nam szerzej oczy na otaczający nas świat, przysłoniło je mgłą pychy.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: