Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Amano w ciąży?? :/  (Przeczytany 7769 razy)
zybi
Nowy
*

« Odpowiedz #15 : Marzec 11, 2009, 16:31:06 »

No to fakt, że ostatnio na tym forum jest więcej "przykrych" odpowiedzi niż na temat. Martin ja tylko napisałem, że się rozmnażają, ale nic nie pisałem o wychowaniu młodych (to już inna bajka).
Martin
Stały użytkownik

« Odpowiedz #16 : Marzec 11, 2009, 19:19:34 »

Na nikogo nie wjeżdżam. amano w ciąży = amarno - rozmnażanie... przynajmniej tak myślałem do dziś, ale skoro dla was są to 2 zupełnie różne tematy to ok...

Podałem linka do istniejącego tematu, tak, gdyby autor chciał sobie poczytać zanim ktoś odpowie na jego post... No ok, ale skoro uważasz, że taka pomoc jest beee, to szukaj sobie sam. 

zybi
Nowy
*

« Odpowiedz #17 : Marzec 11, 2009, 19:42:30 »

To fakt rozmnażanie = ciąża (i z tego co zauważyłem to każdy się z Tobą zgadza),
ale ciąża i rozmnażanie nie jest równe odchowaniu młodych Smiley.
Z resztą powinniśmy skończyć te wykopywanie niezrozumień, przepraszam jeśli niezrozumiale coś napisałem ale na pewno nie było to specjalnie Smiley
« Ostatnia zmiana: Marzec 11, 2009, 19:45:02 wysłane przez zybi » Zapisane
Aljen
Nowy
*

« Odpowiedz #18 : Marzec 11, 2009, 20:04:23 »

widzę, że kolega Martin nadal nie zrozumiał mojego przekazu, iż znam ten materiał z aquadesign.pl jak i ten który podałeś mi w linku
po prostu czasem Kali chcieć wiedzieć cos więcej i dlatego Kali zapytać na forum!  Cheesy Cheesy Cheesy
Martin
Stały użytkownik

« Odpowiedz #19 : Marzec 11, 2009, 20:08:09 »

W bezokolicznikach nie rozumieć co Ty do mnie rozmawiasz Tongue

Chciałem pomoc, moze faktycznie mam dzis gorszy dzien. Sorry.

Aljen
Nowy
*

« Odpowiedz #20 : Marzec 12, 2009, 12:20:00 »

no nic nie było sprawy Wink
poczekam popatrzę, zobaczę co mi się z tego wszystkiego wykluje i wyrośnie, może faktycznie mam Amano Tesco Value :/ albo jakąś niespotykaną krzyżówkę z południowego Gabonu Tongue:P ogólnie u mnie w akwa to Sodomia i Gomoria (tylko czekać aż Ampularia bryknie skalara Wink) to może i krewetki się troszkę wymieszały
pożyjemy zobaczymy, na pewno dam znać na forum Smiley
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: