Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: kosiarki ...  (Przeczytany 8081 razy)
tomeek7
Bywalec

« Odpowiedz #15 : Sierpień 18, 2004, 15:40:17 »

a mnie sie udalo Cheesy , wlasnie wrocilem z dwoma kosiarkami ze sklepu, sa one prawdziwe Cool

...::: 126 litrów :::... zmiana obsady
...:::25 litrów :::...Mała Tanganika
Steru
Nowy
*

« Odpowiedz #16 : Sierpień 21, 2004, 14:39:30 »

Jeśli ktoś ma ochotę zarobić niezłą kasę na kosiarkach to polecam odsprzedać je w pewnym sklepie w Łodzi. Sprzedawca dalej upiera się, że są tylko na zamówienie i po 150 zł !!! lol
mdramski
Super aktywny

« Odpowiedz #17 : Sierpień 21, 2004, 14:49:57 »

Ten sprzedawca ma poważne problemy z głową Smiley Ja za moje płaciłem 3,50 Smiley
Sebastian
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #18 : Sierpień 21, 2004, 15:50:28 »

Obecnie na 100% są dostępne kosiarki, u mnie sprzedawca przywiózł w zeszłym tygodniu i w tym też. Z tego co wiem to sa z giełdy wrocławskiej, troche sie dziwie ze tak ciezko dostac je w Łodzi, wkońcu też macie tam giełde.

385 l - dyskowce
gruber
Nowy
*

« Odpowiedz #19 : Sierpień 21, 2004, 16:55:28 »

Wychodzi na to że zrobiłem naprawdę dobry interes kupując używany zestaw akwarystyczny :lol: - gość dał mi między innymi 11 kosiarek. Super rybki pływają razem i naprawdę fajnie to wygląda. Byłem na giełdzie we wtorek z kolegą. Mówił że widział kosiarki po 2 zł.
Krystian
Nowy
*

« Odpowiedz #20 : Sierpień 23, 2004, 10:38:24 »

Po przeczytaniu waszych opisow kosiarek i jakie roznice mozna dostrzec miedzy "podrobkami" zaryzykowalem i kupilem niby kosiarke. Pisze "niby kosiarke" bo nie miala ciemnego paska wychodzacego na ogon tylko na samych bokach. Dodam ze jest mloda bo ma zaledwie z 3-4cm wiec moze dlatego ciemny pasek jeszcze nie wyszedl na ogon. Jak wrocilem 2 tyg pozniej do domciu po zakupie "niby kosiarki" zauwzylem znaczna zmiane ze nie ma prawie wcale glonow SmileySmileySmiley a powinny byc bo moja woda jest do bani czyli wstam raz dla gonow a nie dla zolkniejacych roslinek:(

100L aqwa - 2x skalar zaglowiec, 2x glonojad, sum australijski, 3x sum indyjski, 5x bystrzyk... gnijace roslinki Sad i juz prawie wcale nie ma glonow, bo kosiarka daje im popalic :]
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: