Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Biotopy « Oczko wodne « Jak być cwańszym od...kotów ???
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Jak być cwańszym od...kotów ???  (Przeczytany 18502 razy)
kondziu
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #15 : Grudzień 30, 2007, 15:00:21 »

Wystarczy najzwyklejsza bijąca dużym tryskiem fontanna. papa koty nie lubią wody. Mnie nie zjadają zazwyczaj ryb no chyba, że zachorują (ryby) i się dadzą złapać. papa pozdro 
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2008, 09:24:28 wysłane przez kondziu » Zapisane
arturix
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #16 : Styczeń 04, 2008, 22:26:17 »

mój kot nie jadł ryb z mojego oczka bo przy brzegu było za głęboko, za to namiętnie przynosił ryby z oczka sąsiada( mówiliśmy mu potem że w nocy widzieliśmy u niego kune Smiley Smiley Smiley Cheesy Cheesy   )
czarli1972
Nowy
*

« Odpowiedz #17 : Kwiecień 12, 2008, 20:07:10 »

Właśnie miałem zakładać oczko wodne ale jak widać nie jest to proste .Pomysły co do "kota" są bardzo fajne i pomocne .Osobiście nie lubię kotów od momentu gdy pewnego razu zostawiłem buty na tarasie na noc i "zajął " się nimi kot .Nigdy nie zapomnę tego smrodu-chyba mógłby go znieść tylko najgorszy wróg. A propo wiatrówkę też mam i używam !!!!!!!!!!
arturix
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #18 : Kwiecień 13, 2008, 07:23:43 »

trzeba uniemożliwić kotu podejście do lustra wody,  zastosować wysoki brzeg,gęste i kłujące rośliny .tryskającą wodei dużą głębokość tak aby ryby nie pływały pod samą powierzchnią
kondziu
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #19 : Maj 09, 2008, 19:54:00 »

Na początku to dużego problemu nie ma bo ryby są nie oswojone i bardzo płochliwe. Później można jeszcze kota (jak będzie nad wodą) lekko popchnąć. Więc jest dużo metod do wyboru do koloru. papa
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: