glonojad
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #15 : Maj 17, 2007, 07:40:56 » |
|
no jakie jeszcze sa rybki ktore kosztuja okolo 20 zl:)) no napiszcie:)) jak wiece to podzielcie sie swoja wiedza z innymi
wchodzisz w www.allegro.pl--->dom i ogród--->zwierzeta--->akwarystyka--->zwierzeta akwariowe--->I SZUKASZ TEGO CO CIE INTERESUJE!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ronaldinhoR11
Nowy

|
 |
« Odpowiedz #16 : Maj 18, 2007, 21:57:52 » |
|
myslisz ze tam nie wchodzilem:) bylem tam ale nie idzie tak znalesc bo ludzie do innych dzialow wrzucaja wiec musze znac nazwe zeby zobaczyc jak ona wyglada i jakie warunki lubi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
 |
« Odpowiedz #17 : Maj 18, 2007, 22:07:36 » |
|
To idź do dobrego zoologicznego. Sprzedawca Ci pomoże.
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
Neurochirurg
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #18 : Maj 18, 2007, 22:33:45 » |
|
Jak chcesz za 20 zł to sprzedam Ci 6 żałobniczek po tej cenie. Drogi = dobry to nie najlepsze podejcie do tego hobby. Z tego co czytam i rozpoznaję w Twoich postach - kup sobie na początek rybki za 1 zł jak przeżyją zamień na droższe.
|
|
|
|
|
|
Nic na siłę. Weź większy młotek!
|
|
|
|
zimbabwe
|
 |
« Odpowiedz #19 : Maj 19, 2007, 19:14:38 » |
|
Ja widziałam np. świeciki kongijskie (vel kongolańskie) właśnie po 20 zł.
|
|
|
|
|
|
Najpierw jesteśmy ludźmi - reszta to dodatki.
|
|
|
Góral
Tomek
Global Moderator
Bywalec

Przyjaciel Wiosny
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maj 20, 2007, 09:41:33 » |
|
ronaldinhoR11, sugeruję abyś najpierw poczytał o rybach, o ich wymaganiach. potem zastanów się czy potrafisz spełnic te wymagania. potem z tych, którym sprostasz wybierz jakiś gatunek. a dopiero potem myśl nad ceną.
|
|
|
|
|
|
gg:1384140  
|
|
|
lukas
Global Moderator
Super aktywny

into U'r eyes my face remains
|
 |
« Odpowiedz #21 : Maj 22, 2007, 17:35:13 » |
|
SZANOWNI PAŃSTWO!!! Dostaję już białej gorączki kasując posty nie związane z tematem! Weźcie się w garść i nie zbaczajcie z kursu! ronaldinho - kasuję twój drugi temat o rybkach za 20zł, myślę że jeden styka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galasek
Nowy

One Men Show
|
 |
« Odpowiedz #22 : Czerwiec 06, 2007, 22:58:22 » |
|
Hmm jesli moglbym cos doradzic to poszukaj sobie po sklepach akwarystycznych jakie tam mneij wiecej ryby koztuja te Twoje upragnione 20 zl tylkio pamietaj ze co sklep to cena jest inna ... wg mnie najpierw sobie poogladaj obrazki rybek wybierz kilka kilkanascie takich jakie Ci sie podobaja potem sprawdz ceny czy stac Cie na nei a potem sprawdz ich wymagania czy bedziesz w stanie im zapewnic odpowiednie warunki. Moze sie okazac ze zakochasz sie w innych rybkach duuzo tanszych... ja np pokochalem WIelkopletwy wspaniale ... wg mnie sa piekne mimoze u mnie kosztuja 3zl:) Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
Nuttin to lose...It's just me against the world baby...
|
|
|
gwiazdand
Nowy

|
 |
« Odpowiedz #23 : Lipiec 13, 2007, 20:27:12 » |
|
Ceny są różne zalezy od miejsca zamieszkania
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lukasz0207
Zainteresowany

Są już krewetki!!!
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lipiec 14, 2007, 09:15:11 » |
|
To zależy jakie masz akwarium. Mozesz sobie poszukac na allegro tam sa duzo tansze rybki niz w sklepach. Mozesz sobie kupic stadko Inessa 10 szt. to bedzie 14 zł. I za 6 możesz kupic 3 krewetki Red Cherry.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malzonka
|
 |
« Odpowiedz #25 : Lipiec 14, 2007, 11:43:24 » |
|
Ja radzę zrobic inaczej, choc od maja to pewnie kolega ma juz te rybki. Ale na wszelki wypadek i na przyszłość. Najpierw wybrac biotop, poogladać, poczytać. Potem ogladac ryby z danego biotopu i wtedy zacząć szukać ich cen. Z każdego cos sie ciekawego znajdzie powyżej 20 zł.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|