Oswald nie obraź się, ale jeżeli mówimy o zbojniku który ma być w akwa to czemu piszesz o jego rozmiarach na wolności

tgo zrozumieć nie mogę.
absolutnie nie kumam sensu.
odp: Dla tego, ze w dobrych i szczegolowych opisach ryb czesto podaje sie rozmiar na wolnosci i ten, jaki osiaga w hodowli akwarystycznej
A w ogóle uważam, że będąc Global Moderatorem to nie używasz opcji kopiuj wklej z innych stron. Żyjemy w Polsce, a w Niemczech może jest inaczej. Jeżeli Cię uraziłam to przepraszam.
absolutnie nie kumam sensu... nie potrafie nawet nic rzeczowgo odpowiedziec, bo nie wiem o co chodzi. moge tylko mniemac, ze chodzi o wyrazy "und" i "tot" z skopiowane z niemieckiej i holenderskiej wikipedii. Nie wiem czemu mialo by to komus przeszkadzac.
Jest jakis zapis w konstytucji, zaproponowany przez LPR ala "
Narodowi polskiemu nie wolno kopiowac i wklejac obcojezycznych wyrazow na fora czwartej RP"?

(zaraz to wykasuje)
Apropos tych niezidentyfikowanch zapedow patriotycznych, to zauwaze, ze dla udowodnienia mojej wypowiedzi podalem POLSKI znaczek pocztowy, ktorego wymowa zostala natychmiast zanegowana przez niektorych uzytkownikow przez podanie linkow do stron obcojezycznych.