Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: Pomocy przy zołożeniu  (Przeczytany 18267 razy)
M G
NIE NABIJAĆ POSTÓW
Zainteresowany
**
Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 181


gg: 12084964


WWW
« Odpowiedz #30 : Marzec 28, 2010, 03:30:42 »

Z rybami musisz się wstrzymać co najmniej do wakacji,
wiem że to sporo czasu ale wiem co mówię przez mój "pośpiech"
uśmierciłem 3 karpie 2 liny i długo długo wymienić.... aż zrozumiałem Embarrassed Lips Sealed
Zapisane

Cool I'm your Master Cool

http://www.akwa-pasja.pl

papa Pozdrawiam [/color
aresik
Stały użytkownik
***
Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 343


« Odpowiedz #31 : Marzec 28, 2010, 09:07:45 »

nie rozumiem dlaczego mam się wstrzymać? chcę wpuscić karasie ozdobne ze 6 sztuk.
Zapisane

do moderatora , proszę o usunięcie mnie z forum!
M G
NIE NABIJAĆ POSTÓW
Zainteresowany
**
Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 181


gg: 12084964


WWW
« Odpowiedz #32 : Marzec 28, 2010, 14:43:23 »

Musi się wszystko ustabilizować  Wink
bo np. będziesz wygotowywać wszystkie kamienie?
folia też wydziela różne syfy serio mówię.

Też tak zrobiłem świeże oczko i po miesiącu ryby wpuszczałem.
Ryby miały takie obiawy:
białe oczy, odchodząca skóra, a na koniec całe krwawiły...
Także... lepiej zaoszczędź sobię takiego widoku  Undecided
Zapisane

Cool I'm your Master Cool

http://www.akwa-pasja.pl

papa Pozdrawiam [/color
aresik
Stały użytkownik
***
Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 343


« Odpowiedz #33 : Marzec 28, 2010, 16:46:59 »

myślę że im nic nie bedzie folia nie jest nowa a kamieni nigdy nie wygotowywałem nawet do akwrium a mam ich dużo.
Zapisane

do moderatora , proszę o usunięcie mnie z forum!
M G
NIE NABIJAĆ POSTÓW
Zainteresowany
**
Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 181


gg: 12084964


WWW
« Odpowiedz #34 : Marzec 28, 2010, 22:30:22 »

Z tym gotowaniem to taki joke Tongue
No cóż może akurat się uda trzymam kciuki Good !
Zapisane

Cool I'm your Master Cool

http://www.akwa-pasja.pl

papa Pozdrawiam [/color
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
 
Skocz do: