ostatnio na allegro widzialem zestaw z 2kg butla, reduktorem, wezykami, dyfuzorem i licznikiem babelkow z kroplowki za 169PLN. Wydaje mi sie, ze to byla fajna cena. napelnienie takiej butli to 5PLN. Nie wiem na ile starcza, bo sam mam od tygodnia taki zestaw. Niestety ja dalem za niego 240PLN :[ I musialem sobie dokupic kroplowke

Nie zeby mi slabo ylojak zobaczylem aukcje, ale jakos tak wtedy dozowanie staje sie "wymierniejsze" chyba. 50babli na minute robi cuda - po pierwszym dniu roslinki zaczely bablowac. Po trzech dniach puszczaja pedy mlode. Teraz zapierniczaja jak wariatki

Duzy wzrost, ladna barwa, nowe pedy - kosmos :)U mnie przy ph okolo 8miu i baaaardzo twardej wodzie zawartosc CO2 to bylo ok 2mg/l!!! czyli prawie ZERO. Dopiero z forum dowiedzialem sie co i jak pomierzyc. Rosliny wegetowaly tylko a po jakims czasie i tak zostaly tylko anubiasy ktore ani nie rosly ani nie marnialy. Teraz to co innego

Polecam kto moze troszke przyoszczedzic bo warto. Nawozy ktore dawalem tylko powodowaly bujny rozkwit glonow. Teraz tylko z zelazem i potasem. pozdrawiam i sukcesow zycze

Mysle, ze moge podac numer tel. do firmy ktora powyzszy zestaw sprzedaje. Firma z Krakowa: 0502 635 261
Nie wiem czy nie lamie regulaminu, ale wpisalem numer dla dobra akwarystow ktorzy chca zakupic taki zestaw tanio. Ja sie dalem naciagnac z deka - 70PLN droga nie chodzi