Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Absurdalne sny akwarystów?!  (Przeczytany 2132 razy)
Boo
Zainteresowany
**

Technologia Żywności AR Poznań

« : Czerwiec 07, 2006, 10:43:07 »

Witam,

Rano obudziłem sie bardzo spocony, a to dla tego, że miałem straszny sen. Mianowicie, sniło mi się, że najprawdopodobniej od dzialającej stale grzałki woda najpierw znacznie sie przegrzala a potem, z powodu tej temperatury, uszkodziło się mocowanie oświetlenia i wszystko runęło do akwarium rażąc rybki prądem. Nie było ratunku, a w akwarium stały się tylko dwie pływające osobno części mojego bojownika  Cry.

Ten sen miałem dziś (7.06.06) w godzinach porannych.

Tym samym chciałbym otworzyć nowy temat, w którym możliwą stałaby się wymiana sennych, nie tylko koszmarnych, doświadczeń akwarystów.

Od nowa i z wykopem Cheesy

Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 07, 2006, 14:00:19 »

Mnie się ostatnio śnił atak pierwotniaków. W ciągu 5 min z wody zrobiło mi się mleko ... brrrrr ... Ufff na szczęscie po obudzeniu się i spojrzeniu na akwa okazało sie, że wszystko w porządku.

bakuMGK
Super aktywny

Akwarystyka-hobby na całe życie.

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 07, 2006, 15:17:57 »

mi zawsze sie sni cos fajnego Grin ostatnio np. ze bylem na jakiejs fermie ryb i co udzwignalem to moglem zabrac do domu za darmo Grin bylem tam wiele razy i duzo przynioslem do domu Grin takie sny to marzenie kazdego chyba, ale lepiej jakby to prawda byla Grin

8317910

malzonka
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 07, 2006, 15:31:25 »

No i gdzie by te dwa wiadra zamieszkały co ?  Grin To jeszcze najlepiej obok hurtownia ze sprzętem i tez abys mógł tak wynosić  Grin
KrystekGdynia
Stały użytkownik

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 07, 2006, 16:06:33 »

Hmm. mi najczęściej śni się to samo  Grin ale nie napiszę co Smiley bo to forum o innej tematyce. Może jest to skutkiem zbliżającego się lata ?? Pracuję blisko plaży w Gdyni i np. dziś "jak foczki jedna przy drugiej" pewnie mi się to przyśni. Smiley i tak co dziennie  Wink

A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 07, 2006, 16:43:10 »

A mnie kiedys przysnilo sie, ze bylem nad Amazonka i z autochtonami w siatke lowilismy paletki. Piekny sen.

pozdrawiam
asmi
Raffy
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #6 : Czerwiec 07, 2006, 17:22:45 »

Ojoj, śniło mi się kiedyś, że byłem rybką  Embarrassed

Zawód : akwarysta...
Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi...
NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!
http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka
Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium
I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
sirrak
Nowy
*

« Odpowiedz #7 : Czerwiec 07, 2006, 20:04:17 »

Mialem sen, prawie jak mikrokosmos Smiley zmniejszylem sie i plywalem w akwarium razem z rybkami potem braklo tlenu w butli zaczalem sie dusic i ktos wylowil mnie siatka, patrze i sam sie wylowilem SmileySmileySmiley
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: