Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Niewiem jaki wybrać...  (Przeczytany 2382 razy)
michał
Bywalec

« : Luty 13, 2004, 12:41:33 »

Niewiem jaki wybrać korzeń do akwa ponieważ słyszałem że niektóre farbują a ja szukam takiego który nie wypływa na powierzchnię i nie farbuje. :lol: Jaki mam wybrać???

Rybki które będę miał to:
-neony
-gupiki
-danio
-kiryski

To dlamnie bardzo ważne   Cheesy  Cheesy  Cheesy  
Pomóżcie mi     Cheesy  Cheesy  :cry:

Doradzcie mi proszę

Błądzić to rzecz ludzka!?!
Tomlsv
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Luty 13, 2004, 19:15:13 »

Na początku kazdy wypływa na powierzchnię, chyba ze już jest dobrze wymoczony w sklepie, wtedy zadne nie wypływa na powierzchnie. A farbuje wodę każdy, choć minimalnie. Taki którego mozęsz być w 100% pewien będzie kosztował powyzej 30zł Wink, ale mi sie trafił taki po 5zł który ani nie rozkłada się, ani nei farbuje w widoczny sposób, ani nie śmierdzi.

http://akwarium.cdi.pl/avataranim.html  avatary (zdjęcia/obrazki pod nick) na forum !
Jak komuś nie działa to dodać www do adresu.
enter
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Luty 16, 2004, 21:25:11 »

Ja 3 dni temu w swoim akwa umiesciłem korzen, nawet ładny ale musialem do obciazyc kamieniami, nie wyglada zle, ale jesli miałby sie rozkładać i śmierdzieć to ja mam gdzies taki biznes i zaniose g do sklepu!!! 12 zeta dałem za taki 30 cm korzeń!!!! Tom gdzie kupiłes tak tanio korzonek? Mam nadzieje ze gotowanie w silnym roztworze soli coś da... i korzen nie bedie a tak barwił wody...
Joasia
Nowy
*

« Odpowiedz #3 : Luty 16, 2004, 21:49:50 »

Mozesz kupic taki juz specjalnie spreparowany, ktory tonie. Ja mam mahoniowy, zeby nie barwil wody musialam gotowac go przez 6 godzin  :lol:

85 litrow -> bojownik i jego dzieciaki Smiley
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: