|
|
badyllek1993
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #271 : Luty 12, 2009, 11:59:35 » |
|
O tym, że mogę zadzwonić, to wiem, bo na ww strone wchodziłem już wcześniej.
Pytam, bo może ktoś niedawno odwiedził sklep i wie. Ale mimo wszystko dzięki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aaa
Stały użytkownik

(^^,)
|
 |
« Odpowiedz #272 : Luty 12, 2009, 19:21:47 » |
|
gdzie w Opolu można w rozsądnych cenach kupić krewetki Red Cherry?
|
|
|
|
|
|
Wróciłam! Haaa! 200l! xdd
|
|
|
|
|
badyllek1993
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #274 : Luty 13, 2009, 00:11:13 » |
|
Witam.
Czy w sklepie zoologicznym "Anakonda" w Koronie, Wrocław dostał bym takie rybki i jaka jest ich cena: - Neon Innesa - Mieczyk Hellera - Gupik P. Oczko - Kirysek Spiżowy lub Pstry
Czy w sklepie tym sprzedawane są także roślinki? Czy sklep jest czynny w niedzielę? Z tego co wiem to tak, ale proszę o potwierdzenie.
Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ivan23
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #275 : Luty 13, 2009, 01:00:16 » |
|
Witam.
Czy w sklepie zoologicznym "Anakonda" w Koronie, Wrocław dostał bym takie rybki i jaka jest ich cena: - Neon Innesa - Mieczyk Hellera - Gupik P. Oczko - Kirysek Spiżowy lub Pstry
Czy w sklepie tym sprzedawane są także roślinki? Czy sklep jest czynny w niedzielę? Z tego co wiem to tak, ale proszę o potwierdzenie.
Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.
Przecież takie oklepane gatunki ryb jakie podałeś ma nawet najbadziewniejszy sklepik osiedlowy  Co innego gdybyś miał zamiar zakupić badisa bengalesis, microrasborę galaxy czy brygitkę, tu pewnie trzeba byłoby się nieco bardziej wysilić. BTW -> ktoś Ci gdzieś wyżej napisał, że wystarczy przedzwonić do sklepu. Więc nie bardzo rozumiem w czym problem, impulsów na karcie nie masz ?? http://www.galeriehandlowe.pl/go.live.php/PL-H3/-/SNTM4MA%3D%3D.htmlPrzeecież tu masz godziny otwarcia sklepu, nawiasem mówiąc w przygniatającej większości wypadków, sklepy w CH są otwarte w takich godzinach, w jakich otwarte jest całe CH wiec nie rozumiem w czym problem ?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 13, 2009, 01:03:51 wysłane przez ivan23 »
|
|
 122, 63, 15, 36, 24, 24, 22 microrasbora galaxy, erythromicron, neocaridina heteropoda var. yellow, caridina babaulti cf. green, stripes, dario dario, boraras brigittae, cambarellus orange
|
|
|
badyllek1993
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #276 : Luty 13, 2009, 12:15:35 » |
|
No wiem, zadzwonię, zadzwonię, tylko nie wiem na ile wypowiedź sprzedawcy będzie wiarygodna...
P.S. Mój sklep osiedlowy nie ma niektórych z tych gatunków, więc wiesz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grajewiak
Global Moderator
Super aktywny

Dariusz
|
 |
« Odpowiedz #277 : Luty 15, 2009, 16:11:03 » |
|
Gdzie w okolicach Ełku lub Grajewa mozna kupić Promienniczke Wernera (Iriatherina werneri)?
|
|
|
|
|
|
GG 12591627 "Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki" Prz 14:15  160l na ziemi!
|
|
|
szkieletor11111
Nowy

|
 |
« Odpowiedz #278 : Luty 21, 2009, 07:15:10 » |
|
czesc. szukam szczupienczyka karlowatego, gdzie we wroclawiu mozna go dostac? dzieki za wszystkie namiary. pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aaa
Stały użytkownik

(^^,)
|
 |
« Odpowiedz #279 : Luty 21, 2009, 11:34:25 » |
|
albo : gdzie w opolu jest dobry sklep zoologiczny, w którym można dostać zdrowe rybki?
|
|
|
|
|
|
Wróciłam! Haaa! 200l! xdd
|
|
|
lauri24
Super aktywny

Power^^
|
 |
« Odpowiedz #280 : Luty 21, 2009, 15:49:15 » |
|
czesc. szukam szczupienczyka karlowatego, gdzie we wroclawiu mozna go dostac? dzieki za wszystkie namiary. pozdrawiam.
szczupieńczyk karłowaty... Jest w Zielonej Górze, zoo-sklep ,w którym je sprzedają, sklep znajduje się na ul.Batorego w galerii TESCO Wiem, że szukasztej rybki we Wrocławiu ale tam jej niestety nie widziałam  mam nadzieję że choć trochę pomogłam... Aha...sklep nazywa się "Meduza" i jest obok tytułu namalowana małża z mackami ośmiornicy 
|
|
|
|
|
|
112l. Ogólne 30l.- Gupiki, platki
|
|
|
klaudis1
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #281 : Luty 25, 2009, 18:11:10 » |
|
Mam pytanie:Gdzie mogę kupić tanie akwarium w reionach Mysłowic?  ? Proszę odpowiadać:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marcinl
|
 |
« Odpowiedz #282 : Luty 25, 2009, 19:20:25 » |
|
kolejny pozytywny przykład sprzedawcy byłem dziś na "obchodzie" sklepów akwarystycznych w Szczecinie i byłem mile zaskoczony fachowością obsługi w sklepie Pupil na Narutowicza gość (sam choduje ciekawe gatunki m.in. kolcobrzuchy) wie na prawdę sporo, chyba z 10 minut rozmawialiśmy o kolcobrzuchach, krewetkach, ślimakach, etc. - już wiem gdzie będę chodził na zakupy  przynajmniej nie trzeba tłumaczyć co to jest żyworódka endlera (w 5 inych sklepach nie wiedzieli) i inne mniej spotykane gatunki, sprzedawca kitu nie wciska, a i rybki ma ciekawe - nigdzie nie spotkałem tylu odmian bocji... wybór sprzętu - nigdzie w moim mieście takiego nie widziałem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lauri24
Super aktywny

Power^^
|
 |
« Odpowiedz #283 : Marzec 01, 2009, 15:06:03 » |
|
Marcinl- pytanko... Czy ten sprzedawca ma może kolcobrzuchy karłowate? a jeśli tak to czy mógłby wysłać ?
|
|
|
|
|
|
112l. Ogólne 30l.- Gupiki, platki
|
|
|
ivan23
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #284 : Marzec 12, 2009, 13:05:01 » |
|
Tak sobie dziś szperałem na allegro i widzę, że mieszkańcom Trójmiasta się nieźle pofarciło. Szukałem wprawdzie microrasbory kubotai, ale tym co zobaczyłem też bym nie pogardził: http://www.allegro.pl/item579783438_microrasbora_erythromicron_rzadkosc.htmlMoże cena wygórowana, ale za taki rarytas to się opłaca. Po rozmnożeniu inwestycja szybko się zwróci. Że też nie mam tam żadnych krewnych, podrzuciliby mi 10 sztuk przy okazji :/
|
|
|
|
|
|
 122, 63, 15, 36, 24, 24, 22 microrasbora galaxy, erythromicron, neocaridina heteropoda var. yellow, caridina babaulti cf. green, stripes, dario dario, boraras brigittae, cambarellus orange
|
|
|
|