Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: udekorowanie akwarium  (Przeczytany 3221 razy)
nessa
Nowy
*

« : Sierpień 16, 2005, 16:19:03 »

witam wszystkich użytkowników forum Smiley zwracam się do was z prośbą i bardzo mile są widziane rady podpowiedzi komentarze oraz fotki...mianowicie jestem jeszcze bardzo niedoświadczona w akwarystyce i mam problem z udekorowaniem akwarium...(75l) niestety nie mam zbyt wielu środków finansowych aby nakupić sobie ładnych ozdubek do akwarium. Może ma ktoś pomysł i być może jakąś sensowną stronkę na ten temat. Chciała bym również zrobić jakieś ciekawe groty z kamieni (wyczytałam o tym troszkę na tym forum aczkolwiek niewiele) jak przykładowo mogły by wyglądać itd. za wszelkiego rodzaju rady będę bardzo wdzięczna Smiley pozdrawiam wszystkich
mdramski
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Sierpień 16, 2005, 16:30:45 »

Tło możesz zrobić sama - na forum znajdziesz informacje jak to zrobić. Groty z kamieni - niezły pomysł, możesz posklejać kamienie silikonem akwarystycznym. No i roślinki oraz podłoże. Żadnych dodatkowych ozdób. Oczywiście jeszcze może być korzeń czy kokos. Wszystko da się przygotować samemu i po niskich kosztach. Roślinki trzeba niestety kupić Wink, ale jak masz może kogoś znajomego, to pewnie Ci coś odstąpi. To tyle w zasadzie. Zajrzyj sobie do galerii tego serwisu - znajdziesz tam mnóstwo zdjęć pięknych zbiorników.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: