Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: POMOC Zakladanie Akwa 200l  (Przeczytany 2248 razy)
omoto5
pozdrawiam
Stały użytkownik

« : Lipiec 20, 2013, 19:06:04 »

Witam!!

Posiadam akwa 200l i chcialbym do kupic do tego sprzet ale za bardzo sie nie znam cena ogolnie nie gra roli Wink
Czy ktoś mi pomoże i wysle kilka linkow i znalesc dobry filtr, belke oswietleniowa, podloze startowe, zwirek, roslinki na poczatek  i rybeki ?

Prosze o pomoc z gory dziekuje
omoto5
pozdrawiam
Stały użytkownik

« Odpowiedz #1 : Lipiec 20, 2013, 19:08:59 »

nie podalem wymiarow 100x40x50cm Pozdrawiam Smiley
badrass
Bywalec

Mówi sie trudno i płynie sie dalej...

« Odpowiedz #2 : Lipiec 21, 2013, 15:40:43 »

Witam!!

Posiadam akwa 200l i chcialbym do kupic do tego sprzet ale za bardzo sie nie znam cena ogolnie nie gra roli Wink
Czy ktoś mi pomoże i wysle kilka linkow i znalesc dobry filtr, belke oswietleniowa, podloze startowe, żwirek, roślinki na początek  i rybek ?

Prosze o pomoc z gory dziekuje
Zależy co chcesz tam trzymać: biotopowe, ogólne czy typowy holender HT, czy też może LT
Daj nam konkretny sygnał na jakie akwarium się decydujesz.
Tak na początek filtr JBL e900, grzałka 200W, światło 1 lub 2x30W, żwir czy tam piach ok 30 kg
To tak ode mnie na start.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2013, 15:43:27 wysłane przez badrass » Zapisane

Było.... wiele baniaków ale najbardziej tęsknię do tego pierwszego, gdzie nie miałem żadnych doswiadczeń, a każdy nowy listek zielska cieszył, aż serducho kołatało.
omoto5
pozdrawiam
Stały użytkownik

« Odpowiedz #3 : Lipiec 23, 2013, 18:12:09 »

myslalem o belce 4x39 . i o amazonce cos z neonami jeszcze nie wiem dokladnie. a jakie rosliny do tego. tylko nie mam kasy na butle co2 i bym stosowal EC i jakies inne preparaty tylko jakie??

prosze o pomoc
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: