Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Zielona :D  (Przeczytany 1801 razy)
Daciunia
Nowy
*

« : Listopad 02, 2012, 11:14:47 »

Dzień dobry! Smiley A więc tak... mój TŻ hoduje rybki, a ja absolutnie się na tym nie znam. Dla mnie ryba jak ryba  Roll Eyes Chciałam mu tak bez okazji sprezentować jakieś nowe, ale z tego co mi opowiadał to nie wszystkie się nadają do życia razem... I tu moja prośba do Was. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jakie rybki nadawałyby się do jego akwarium? Smiley Podstępem udało mi się od niego wyciągnąć jakie ma gatunki Cheesy Więc: Ramireza, razborki, neonki, kirysy, glonojady, kosiarki, platynki, pretnik, gupiki. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam!
iro1979
Znawca nieznany
Stały użytkownik

« Odpowiedz #1 : Listopad 02, 2012, 12:25:12 »

Prezent może się nie spodobać bo spowodujesz swoją niespodzianką np. przerybienie zbiornika, a tym samym podarujesz kłopot/problem. Lepszym pomysłem byłoby podarowanie ładnej roślinki, nawet jak nie spasuje to problem będzie mniejszy. Może jakąś ozdobę do akwarium typu spreparowany korzeń. Nie polecam żywych zwierząt na prezent.

akwarystycznie
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Listopad 02, 2012, 18:04:34 »

Pan wyżej ma racje, a poza tym, nie znamy objętości zbiornika i ilości podanych przez panią rybek. Proponuję jak iro roślinkę.

The only place where success comes before work is in the dictionary.
("Jedyne miejsce gdzie sukces przychodzi przed pracą jest w słowniku" - angielskim)
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: