autor=mrs link=topic=38595.msg340741#msg340741 date=1351714274]
Dzięki za miłe słowa, ale do chłopaków (i dziewcząt oczywiście) z czołówki brakuje mi dużo więcej niż profesjonalnego sprzętu i sesji zdjęciowej... mają łeb na karku i rękę do tego co robią, nie ma się co czarować.
Co prawda nie mój klimat, ale z ciekawości oglądałem zdjęcia i moje zdanie jest następujące. Na pierwszą 50'tke faktycznie trochę Ci brakło, ale każde inne miejsce powyżej tego które zająłeś, mogłeś spokojnie osiągnąć. Problem w tym, że wszystkie zbiorniki były na wysokim poziomie i to, że zająłeś miejsce które zająłeś jest czystym przypadkiem.
Dlatego wg mnie tego typu konkursy nie mają większego sensu. Gdy wpływają tysiące zdjęć zbiorników stojących na bardzo wysokim poziomie, wybór tego najlepszego i klasyfikacja pozostałych to wróżenie z fusów. Równie dobrze ktoś mógłby rzucić monetą czy skorzystać z programu losującego.
Jeśli jesteś zadowolony z miejsca to super, ale jak dla mnie powinieneś być wyżej o przynajmniej 100-150 oczek.
I kolejna aprobata od anty-fana zieleniny do kolekcji

Twoje opinie
mrs na temat mojego zielska nigdy nie przestaną mnie zadziwiać i nigdy nie stracą na wartości!
Każdy konkurs to tak naprawdę wróżenie fusów. Nigdy nie odgadniesz do końca preferencji jury-czy jest ono ustalone, czy otwarte w postaci głosowania on-line. A wynik właśnie od tych nieodgadnionych preferencji zależy-ZAWSZE!
Z miejsca jestem bardzo zadowolony-liczyłem na top 1000 a jest top 400. 19 miejsce w Polsce, a przy uwzględnieniu faktu, że P.D. wysłał trzy prace (wszystkie trafiły do ścisłej czołówki), wychodzi 17

Co więcej-akwa zarobiło samo na siebie, więc nie było tworzone strikte pod konkurs, a jedynie z zamiarem wysłania jego ostatecznej wersji, jeśli takowa będzie akceptowalna.
Szczerze-cieszę się jak dziecko!!!