Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: choroby  (Przeczytany 2052 razy)
KASICZKA2005
Nowy
*

« : Styczeń 11, 2011, 09:34:16 »

Witam, moje welony zmieniają kolory.Teleskop z czarnego robi się złoty,a pomarańczowe straciły wszystkie czarne ozdoby. Są gładziutkie Smiley.Wyglądają zdrowo,apetyt im dopisuje są ruchliwe i wesołe.Może ktoś z was spotkał się z takim przypadkiem ? Czekam na info  Smiley
szakallo
Bywalec

Bo rybka lubi pływać.

« Odpowiedz #1 : Styczeń 11, 2011, 10:07:36 »

Poczuły wiosnę i zrzucają zimowe łuski   Grin
A tak serio to może się wybarwiaja  albo jest im po prostu za gorąco

KASICZKA2005
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Styczeń 11, 2011, 12:39:12 »

Możliwe ,ze za ciepło mają 25 stopni bo mam też glonojady w akwarium. A słyszałam że glonojady lubią ciepło.Spróbuję o 2 stopnie zmniejszyć temp. Zobaczymy za jakiś czas  :)dzieki  Wink
andrzej72
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Styczeń 11, 2011, 12:47:55 »

Możliwe ,ze za ciepło mają 25 stopni bo mam też glonojady w akwarium. A słyszałam że glonojady lubią ciepło.Spróbuję o 2 stopnie zmniejszyć temp. Zobaczymy za jakiś czas  :)dzieki  Wink
Aż się boje zapytać w jakiej wielkość baniaczku to wszystko się porusza i ile tego żywego inwentarza tam jest...

KASICZKA2005
Nowy
*

« Odpowiedz #4 : Styczeń 11, 2011, 21:42:53 »

nie dużo 2 małe glonojady i 2 welony Cheesy.W sklepie się dowiadywałam i pani powiedziała że czasami tak może,ze się stać u welonów. Tylko że teleskop czarny zrobił się złoty i nie za fajnie wygląda:)zobaczymy co będzie dalej.Może jakieś konkrety ktoś napisze   Cheesy
Drago
Super aktywny

akwarystyka jest dla pasjonatów

« Odpowiedz #5 : Styczeń 12, 2011, 05:39:12 »

To zupełnie naturalne u karasi ozdobnych, nie masz się czym martwić.

Akwarium może mieć każdy, akwarystą trzeba się urodzić bo może tylko 2% to hobbyści reszta to ludzie którzy mają ryby. Lecz  czym jest bezmyślne lampienie się na najpospolitsze gatunki i ciąże u gupika wśród chwastów, w porównaniu z odkrywaniem i poznawaniem nowych, tajemniczych i ciekawych gatunków
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: