Neon - Innesa dzięki za normalną odpowiedż
Do emperora:tak ciężko poszukać?
owszem bardzo ciężko i jeśli dodałem ten wątek to chciałem dowiedzieć się tego od osób piszącym akurat na TYM FORUM!
Wszystko trzeba podać na tacy?
tak trzeba i jeśli nie chciałeś pomóc mi w tej sprawie to mogłeś przynajmniej
łaskawie się nie odzywać! Jeśli potrzebował bym takiej odpowiedzi jak twoja to zapewne zaznaczył bym to na początku mojego wątku!
Wnioski:
Jeśli nie jesteś zainteresowany daniem odpowiedzi na poszczególne pytanie to po prostu się
nie udzielaj!!! Kolego. Wnioski są następujące:
Jesteś leniem któremu nie chce się włożyć minimum wysiłku by zdobyć
podstawowe informacje.
Akwarystyka to ogrom wiedzy. Niestety absolutne 'akwarystyczne abecadło" musisz sam posiąść . Bardziej doświadczeni akwaryści z miła chęcią udzielą Tobie pomocy, nakierują itd. Niestety nie dziw się że widząc po raz n-ty te same
podstawowe pytania człowieka ogarnia rozpacz. Pytania na które odpowiedź znajdziesz w ciągu 1 minuty. Wystarczy otworzyć przeglądarkę.
Następny wniosek kolego.
Nie irytuj się tak szybko.Akwarystyka to cierpliwość, dużo cierpliwości. Ty kolego po jednej odpowiedzi już się zirytowałeś.
Kolejny wniosek kolego:
Gdy ktoś udziela rady, podaje stronkę to przyjmij to z pokorą jako początkujący(po Twoim pytaniu zakładam, że takim jesteś)
Jeszcze jeden wniosek kolego:
Moja odpowiedź w żaden sposób nie była obraźliwa więc racz sobie darować wykrzykniki. Nikogo tym nie przestraszysz, a już na pewno nie mnie.

Pozdrawiam i życzę duużo cierpliwości i opanowania