Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: co mam zrobić..  (Przeczytany 6364 razy)
Aramis
Powiedz kuli ,,NIE"
Stały użytkownik

Aramis śni się małym dzieciom ...

« Odpowiedz #15 : Maj 09, 2009, 15:12:05 »

A dlaczego masz sztuczne roślinki ?   Tongue

Prosze kliknąć na  http://change.menelgame.pl/change_please/2736071/- to sprawi że stane się bogaty w grze / proszee.
gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny

« Odpowiedz #16 : Maj 09, 2009, 18:56:25 »

Litraż to jedna rzecz, a druga to fatalnie niedobrana obsada, a przede wszystkim te pyszczaki
To fakt niezaprzeczalny ! masz bardzo zla i za bardzo zroznicowana obsade, sztuczne rosliny moga kaleczyc ryby ! - o estetyce juz nie powiem.
Jakie glonki ?
bocja wspaniala - rybka stadna wiec 2 szt to za malo, gurami, danio, gupiki, neonki, brzanki  to samo, skalary jesli nieduze to od biedy moga byc.
Ale jesli chcesz trzymac tak jak powinno byc - stadko ryb, to musisz sie zdecydowac na 1 lub dwa stada (zalezy od ilosci ryb w stadzie min 5-6 szt). Reszte jak najszybciej oddaj, sprzedaj
Poszukaj sobie wiadomosci o zakladaniu akwariow, poczytaj dokladnie o wymaganiach ryb i zacznij od poczatku bo dysponujesz fajnym baniaczkiem z ktorego mozesz zrobic raj dla rybek a dla siebie cudenko w mieszkaniu   

szmaciara
Nowy
*

« Odpowiedz #17 : Maj 10, 2009, 08:53:28 »

to jakie mam ryby zostawic a jakie dokupic co mi radzicie Smiley)) a glonojad to zbrojnik
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: