Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: 54l obsada  (Przeczytany 3522 razy)
dwight 18
Super aktywny

« Odpowiedz #15 : Lipiec 12, 2009, 11:44:27 »

moge tylko dodać neony czarne 2 lub 3 a nie zamienie ponieważ nie mam ich komu oddać!

oddaj do sklepu!
ciupa92
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #16 : Lipiec 12, 2009, 11:46:28 »

Tylko wiem  z własnego doświadczenia że nie chętnie chcą brać ale może....albo wymień na coś innego
mczbyslaw
Zainteresowany
**

LABIRYNTOWATE

« Odpowiedz #17 : Lipiec 12, 2009, 18:10:41 »

musisz zdecydowac albo neon innesa albo czarny , te ryby nie wspołgraja razem , przerabiałem to dawno temy, ryby nie koegzystuja ze saba pod zadnym wzgledem

NIE ODPOWIADAM NA PYTANIA ZADAWANE NA PW!
dwight 18
Super aktywny

« Odpowiedz #18 : Lipiec 12, 2009, 18:16:44 »

musisz zdecydowac albo neon innesa albo czarny , te ryby nie wspołgraja razem , przerabiałem to dawno temy, ryby nie koegzystuja ze saba pod zadnym wzgledem

co ty znowu farmazonisz? kto tu chce trzymać te dwa gatunki razem poza tym niby dlaczego nie koegzystują? to ryby z tego samego biotopu podobnych wymaganiach i oba gatunki są nadzwyczaj spokojne , oczywiście nie łączą się w jedną ławice bo to dwa zupełnie inne gatunki ale nawzajem zachowują się spokojnie.
skate34@o2.pl
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #19 : Lipiec 12, 2009, 18:46:25 »

kaskada jest z firmy aquaszut typ n 300 (250l/h) do akwarium od 40l do 120l a ten drugi fan mini plus od 25l do 60l
a neonów w sklepie nie przyjmą niestety bo już kiedyś się pytałem czy mi przyjmie jakieś rybki (ale dlaczego neony się nie nadają są male a ja chce tylko czarne 54l to chyba na nie wystarczająco)
Female_Raziel
Super aktywny

« Odpowiedz #20 : Lipiec 12, 2009, 18:52:36 »

Mozesz trzymac 10 neonów jednego gatunku pod warunkiem, ze one beda jedynymi rybami w zbiorniku (nie liczac krewetek). Zwyczajnie masz za maly zbiornik na tyle zwierzat. Moze byc ta kaskada, jak ci sie podoba.

Moje 53l: http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=24019.0

Przed przeczytaniem moich postów przeczytaj regulamin bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy post, niewłaściwie zrozumiany, zagraża Twemu życiu lub zdrowiu.
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: