Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Obsada 72L, ala Azja;)  (Przeczytany 4730 razy)
Atria_C
Global Moderator
Bywalec

« Odpowiedz #15 : Marzec 30, 2009, 20:49:27 »

Ano widzisz ala, wydawało mi się,że są poza zasięgiem. Dziś przychodzę do sklepu "roślniy akwariowe" coby zapytać czy mi sprowadzą a oni "dziś właśnie przyjechały, nigdzie pani w krakowie nie znajdzie, jeszcze są nie opisane" Wink
Tak więc czekam aż się akwarium ustabilizuje po kuracji, wyjmę węgiel z filtra itp.
Ja jednak upierałabym się przy werneri + modrooki. Jeśli tak to  czy podane przeze mnie proporcje są O.K?
Jeśli chodzi o werneri?To 3 parki czy np. 3 samce 4 samice?

Moje akwarium, zapraszam do konstruktywnej krytyki Wink http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=23728.0
ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #16 : Marzec 30, 2009, 20:54:38 »

Ta ja widzę że Ty lubisz się strasznie upierać przy swoim - tylko jak potem na tym wychodzisz? No ale jak mimo wszystko sie upierasz to proporcje są imo ok. ale nadal twierdzę że lepiej jeden gatunek.

Atria_C
Global Moderator
Bywalec

« Odpowiedz #17 : Marzec 30, 2009, 21:23:32 »

Uważam,że każdy może mieć swoje zdanie i swoje upodobania , głównie wizualne. Nie widzę powodu dla którego miałabym je zmieniać. Niemniej każda opinia jest dla mnie cenna - może przyczynić się do modyfikacji założeń Wink

"Tylko jak na tym wychodzisz"?

Jeśli pijesz do razbor - jedyną rzeczą jakiej żałuję jest fakt, że kupiłam je na giełdzie. Nie była to kwestia parametrów.
Jak wychodzę? Ano tak, że staram się rozważyć problem wieloaspektowo. A wychodzę bogatsza o nowe doświadczenia. Myślę że każdy z nas jest "uparty" w ten sposób. Staram się być "uparta" w pozytywnym znaczeniu tego słowa.

Jeśli interesuje Cię co konkretnie wyniosłam z Twoich rad - np. nie zwracałam uwagi na fakt, że wielkość i kształt ryb mogą optycznie wpłynąć na wielkość zbiornika ( daję Wam pod rozwagę Wink)

Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będę Was pytała o radę i nie raz dowiem się ciekawych rzeczy Smiley

Moje akwarium, zapraszam do konstruktywnej krytyki Wink http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=23728.0
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: