atusia
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #15 : Wrzesień 16, 2004, 21:27:14 » |
|
Gratulacje Raffy...taki dłuuuugi artykuł 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomlsv
|
 |
« Odpowiedz #16 : Wrzesień 17, 2004, 08:27:28 » |
|
no brawo brawo, obyś tylko lekcje zdążył odrobić 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raffy
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #17 : Wrzesień 17, 2004, 11:30:21 » |
|
ba, artyktuł napisalem po pracach domowych 
|
|
|
|
|
|
Zawód : akwarysta... Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi... NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
|
|
|
|
Danuta
|
 |
« Odpowiedz #18 : Wrzesień 17, 2004, 18:58:50 » |
|
Nawet w internecie takich danych nie ma. Dzięki bardzo :!: :evil:
|
|
|
|
|
|
Akwa 80l 20 rybek małych
Pozdrowienia z Olkusza
|
|
|
Raffy
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #19 : Wrzesień 17, 2004, 19:40:27 » |
|
no bo warto kupować magazyn "Nasze akwarium" ;P
|
|
|
|
|
|
Zawód : akwarysta... Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi... NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
|
|
|
|
Danuta
|
 |
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 18, 2004, 15:39:38 » |
|
Ale numer cały wielki artykuł o półdziubkach jest w zakładce RYBY na tej właśnie stronce na której siedzimy na forum. Znajdują się pod hasłem Różnoszczęke. Oj szukajcie a znajdziecie :!: :!: :!:
|
|
|
|
|
|
Akwa 80l 20 rybek małych
Pozdrowienia z Olkusza
|
|
|
atusia
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #21 : Wrzesień 18, 2004, 16:26:12 » |
|
Ale numer cały wielki artykuł o półdziubkach jest w zakładce RYBY na tej właśnie stronce na której siedzimy na forum. Znajdują się pod hasłem Różnoszczęke. Oj szukajcie a znajdziecie :!: :!: :!: Oj Danutko tyle się Raffy napocił dla Ciebie nad artykułem :wink:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sir Michael
|
 |
« Odpowiedz #22 : Wrzesień 18, 2004, 16:48:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raffy
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #23 : Wrzesień 18, 2004, 18:34:36 » |
|
 ?? pisałem aktyktuł własnorecznie robione :evil: i zadnegho skopiowania... podaj mi link do tego EDIT: jak nie wierzycie to kupcie magazyn akwarium nr 57 i tam wszystko przepisałem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atusia
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #24 : Wrzesień 18, 2004, 21:31:27 » |
|
Raffy nikt nie mówi, że coś kopiowałeś...poprostu namęczyłeś się sporo (wielkie brawa) a artykuł o półdziubkach jest także tutaj(choć inny): http://www.akwarium.prx.pl/klikasz na zakładkę "ryby" następnie wybierasz z tabelki "różnoszczękowe" a potem kliknij "artykuł"- jak się nie mylę jest to artykuł z czasopisma "Akwarium"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raffy
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #25 : Wrzesień 18, 2004, 21:36:49 » |
|
aha :wink: sorki :oops:
a no rzeczywiscie, nameczyem sie strasznie 2x pisalem to prawie :evil: za pierwszym razem jedna z moich 9 papug łazila na klawiaturze i skasowała :evil: ech, no coz ... :wink:
edit : ale ten akryktul jakiś słaby ... mój lepszy zapewnie :lol:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Danuta
|
 |
« Odpowiedz #26 : Wrzesień 19, 2004, 14:35:30 » |
|
Pewnie ,że lepszy, ale okazuje się jak mało wiemy o swoich zasobach :lol:
|
|
|
|
|
|
Akwa 80l 20 rybek małych
Pozdrowienia z Olkusza
|
|
|
atusia
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #27 : Wrzesień 19, 2004, 15:19:09 » |
|
ale ten akryktul jakiś słaby ... mój lepszy zapewnie :lol:
No pewnie...  Twój artykuł o 100% lepszy....dobra robota hehe fajne masz papużki :wink:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomlsv
|
 |
« Odpowiedz #28 : Wrzesień 19, 2004, 20:40:56 » |
|
Macie wkońcu czy to nauczkę, czy to przykład że nasze forum jest połączone z ogromnym (nie wacham sie tego słowa użyć) zapleczem pełnym artykułów, opisów, porad. Nie raz już odsyłalem tam ludzi, w przypadku gdy ktoś podawał link do infromacji na innych stronach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Danuta
|
 |
« Odpowiedz #29 : Wrzesień 23, 2004, 07:34:38 » |
|
Kupiłam dwa półdziubki bo nie mogłam oprzeć się ich urodzie. W nocy skalary zjadły jednego.No i już mam po półdziubkach. Drugi ma odgryzioną dolną płetwę. wstrętne te skalary im większe tym agresywniejsze. 
|
|
|
|
|
|
Akwa 80l 20 rybek małych
Pozdrowienia z Olkusza
|
|
|
|