Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « Obsady « Jakie rybki do miękkiej kwaśnej wody akwa 100l??
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Jakie rybki do miękkiej kwaśnej wody akwa 100l??  (Przeczytany 5489 razy)
sqwara
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #15 : Październik 03, 2008, 06:35:42 »

Co do przerybienia raczej nie, lecz to moja opinia a dopiero zaczynam przygodę z akwarystyką.

Tak samo jeśli chodzi o ramirezki, wbrew pozorom jest to małe akwarium, pielegniczki są dość terytorialne i może dochodzić do starć pomiędzy osobnikami. Ja na twoim miejscy ograniczyłbym się jednej parki. Cheesy

Moje akwaria: 126l.
kamil1234
Stały użytkownik

« Odpowiedz #16 : Październik 03, 2008, 22:07:43 »

Aha Wink Dzięki za odpowiedź :DJak sie ma otoski to opłaca sie używać preparat algumin, zapobiegający glonom. Otoski mogą żyć  w herbacianej wodzie??  Ramirezki mogą być w herbacianej wodzie?? Jak sie nie chce mieć młodych ramirezek, to można kupić dwie samice?? nie będą sie wtedy zaczepiać tak jak samce?? Roll Eyes Prosze o odpowiedzi
« Ostatnia zmiana: Październik 04, 2008, 02:14:29 wysłane przez kamil1234 » Zapisane

112l

25 neonek innesa
4 kirysków panda
6 otosków
1 pielęgniczki ramireza (samiec)
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: