lauri24
Super aktywny

Power^^
|
 |
« Odpowiedz #405 : Marzec 28, 2009, 11:10:19 » |
|
ok.. POZDRAWIAM 
|
|
|
|
|
|
112l. Ogólne 30l.- Gupiki, platki
|
|
|
|
Mechanic
|
 |
« Odpowiedz #406 : Marzec 29, 2009, 12:37:49 » |
|
Z obsady usunalem jedna molinezje i barwniaka, padla jedna neritina. Dodalem 4 krewetki Amano. Zmiany obsady zbiornika maja sie ku koncowi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mechanic
|
 |
« Odpowiedz #407 : Kwiecień 11, 2009, 01:19:51 » |
|
Najnowsza aktualizacja jest dostepna w pierwszym poscie. Najczesciej zmieniaja sie parametry wody, wyglad nieznacznie tylko odswiezylo posadzenie bacopy zamiast powywijanej moczarki...  Czekamy az zarosnie grzalke. Padla moja ulubiona rybka - samiec pretnika. Niebawem pojawi sie jego nastepca. Od teraz nowe zdjecia beda tytulowane datami, wiec bedziecie juz zawsze mieli caly obraz baniaka. Zapraszamy do komentarzy i krytyki "na poziomie".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damianos115
KULE PRECZ !
Bywalec

|
 |
« Odpowiedz #408 : Kwiecień 11, 2009, 06:05:20 » |
|
Akwarium naprawdę super miłe dla oka przedewszystkim  Pozdrawiam i oby tak dalej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mechanic
|
 |
« Odpowiedz #409 : Kwiecień 20, 2009, 22:27:06 » |
|
Z koniecznosci zastosowania specjalistycznego podloza dla roslin zbiornik zostanie zrestartowany. Pomimo stosowania nawozow do kolumny wody rosliny nie wygladaly zbyt dobrze...  Najwazniejsze jest podloze, dosyc stosowania samego zwirku!  Trzymajcie kciuki.  Pozdrawiamy. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #410 : Kwiecień 21, 2009, 05:34:52 » |
|
Z koniecznosci zastosowania specjalistycznego podloza dla roslin zbiornik zostanie zrestartowany. Pomimo stosowania nawozow do kolumny wody rosliny nie wygladaly zbyt dobrze...  Najwazniejsze jest podloze, dosyc stosowania samego zwirku!  Trzymajcie kciuki.  Pozdrawiamy.  Jak sie znam na ludziach to zaraz sie "ktos" znajdzie i napisze "znowu restart ?"  Ale zycze powodzenia i mam nadzieje ze roslinki do tej pory nie ucierpialy za bardzo - bo byly piekne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
 |
« Odpowiedz #411 : Kwiecień 21, 2009, 08:40:50 » |
|
Jezu, myślałam na pierwszy rzut oka żeś zwariował i masz sztuczne zielsko, tak idealnie wygląda! Gratuluję świetnej kondycji roślin. Zwłaszcza ten nurzaniec azjatycki powala. Co Ty tam chcesz poprawiać? Akwarium bardzo schludne i miłe dla oka 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 21, 2009, 08:45:14 wysłane przez Emi »
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
|
ala
|
 |
« Odpowiedz #412 : Kwiecień 21, 2009, 13:29:16 » |
|
Mechanik, gina: Znowu restart?? Emi: Tak to wyglada zawsze jak się wsadzi roślinki z koszyczków i cyknie foto a po paru tygodniach zaczynają gnić zamiast rosnąć i Mechanik robi kolejny restart i kolejne roslinki z koszyczków wsadza i kolejne ''śliczne'' foty pstryka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Didżi
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #413 : Kwiecień 21, 2009, 16:07:26 » |
|
Fajne i nie wiem po co restart.
|
|
|
|
|
|
.
|
|
|
|
Mechanic
|
 |
« Odpowiedz #414 : Kwiecień 21, 2009, 21:16:36 » |
|
Tak to wyglada zawsze jak się wsadzi roślinki z koszyczków i cyknie foto a po paru tygodniach zaczynają gnić zamiast rosnąć i Mechanik robi kolejny restart i kolejne roslinki z koszyczków wsadza i kolejne ''śliczne'' foty pstryka  Niestety jestes w bledzie. Ostatnie fotki pokazuja tylko jedna nowoposadzona rosline - bacope, zamiast moczarki... Dobrze, ze wiekszosc ludzi dostrzega prawde, w przeciwienstwie do ciebie. Dobranoc.  Fajne i nie wiem po co restart. Zeby moglo byc jeszcze "fajniejsze"... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
matka siedzi z tyłu
|
 |
« Odpowiedz #416 : Kwiecień 22, 2009, 07:54:44 » |
|
Złosliwie zapytam - a który to juz restart na przestrzeni ostatnich 10 miesięcy?
|
|
|
|
|
|
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
|
|
|
IzzY
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #417 : Kwiecień 23, 2009, 07:26:19 » |
|
Jak tam prace nad większym baniaczkiem? Czekam z niecierpliwością  Trzeba trochę jeszcze poczekać. Nowe dobre sprzety do takiego akwarium nie są wcale tanie w szczególności przy innych wydatkach. Spokojnie. Doczekasz się Złosliwie zapytam - a który to juz restart na przestrzeni ostatnich 10 miesięcy?
Drugi a może trzeci... ale czy to ważne ile jeżeli chce się coś udoskonalić? Bez prób i błędów człowiek do niczego by nie doszedł.
|
|
|
|
|
|
Kerran vain haaveeni nähdä sain en pienuutta alla tähtien tuntenut.
|
|
|
Atria_C
Global Moderator
Bywalec

|
 |
« Odpowiedz #418 : Kwiecień 23, 2009, 11:43:10 » |
|
A ja zapytam z ciekawości: jakie podłoże zamierzacie stosować ? Co do restartu - jak dla mnie możecie robić sobie nawet co miesiąc, jeśłi macie czas i chęci 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
matka siedzi z tyłu
|
 |
« Odpowiedz #419 : Kwiecień 23, 2009, 12:23:24 » |
|
Jak dla mnie też, bo to nie moje akwarium  Ale w ten sposób zbiornik nie ma szans się ustabilizować.
|
|
|
|
|
|
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
|
|
|
|