Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Biotopy « Ameryka « Zachowanie neonów czarnych
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Zachowanie neonów czarnych  (Przeczytany 2348 razy)
Pajda106
Nowy
*

« : Luty 15, 2008, 12:43:35 »

Mam mały problem  Sad od jakiegos czasu mam neony czarne w akwa i dziwi mnie to, ze nie pływaja w stadzie tylko raczej osobno Undecided Czasami trzy pływaja razem a rzeszta nie plywa tylko siedzi pojedynczo. Jak wieczorem wyłączam swietlówki i zostawiam tylko zwykle oswietlenie (zarówki) to troche chetniej pływaja razem. Nie wiem  czym to jest spowodowane. Dzisiaj kupiłem wiecej roslin mam nadzieje ze to cos pomoze.
Aha woda ph 6.3, twardosc 3 n, temp: 25 dzien 23-24 noc

Jesli macie jakies pomysły czym moze to byc spowodowane to prosze o pomoc.

Pozdrawiam. papa

160 l
80x40x50
10x neon czarny
3x akara paskowana(HAREM)
2x siamensis
2x zbrojnik
ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #1 : Luty 15, 2008, 13:47:41 »

ryby zbijają się w lawicę w obliczu zagrożenia , u Ciebie widać czują się na tyle swobodnie że nie widzą takiej potrzeby Wink

Pajda106
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Luty 15, 2008, 14:23:15 »

No w własciwie to caly srodek i góre zbiornika maja dla siebie czasami tylko akara sie wybierze na wycieczke Tongue moze troche roslin cos zmieni zobaczymy. Dzieki za odpowiedz.

160 l
80x40x50
10x neon czarny
3x akara paskowana(HAREM)
2x siamensis
2x zbrojnik
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: