|
seba75
Gość
|
 |
« : Grudzień 31, 2007, 09:43:23 » |
|
wszystkim forumowiczom! dzieki za nabyta juz wiedze i to czym jeszcze przesiakne  wszystkiego najlepszego w nowym roku! obysmy mieli jeszcze lepsze pomysly dla naszych malych wodnych swiatow  p.s. wogole to nadchadzacy rok przyniesie mi nowy baniak wiec ciesze sie podwojnie  pozdrawiam Seba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 31, 2007, 09:50:19 » |
|
Również wszystkim życzę w nowym roku 2008 wiele szczęścia, zadowolenia z hobby, stabilnych parametrów wody i wielu kolorowych ryb, roślin i innych paści (co tam sie komu marzy) 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
|
anrd
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 31, 2007, 10:02:42 » |
|
Wszystkiego naj naj, zdrowych ryb, pieknych żywych roślin (kto ma  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Misquamacus
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 31, 2007, 10:11:03 » |
|
Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka, stary rok się w Nowy zmienia, przeto szczęścia śle życzenia.  życzę pociechy z naszego, wspaniałego hobby, dużo szczęścia, radości no i wogóle czego sobie życzycie  pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
 >>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<< >>>>>>>> www.fawa.pl <<<<<<<
|
|
|
marnes
Stały użytkownik

Ciekawe czy można hodować taką rybkę w domu...
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 31, 2007, 11:08:03 » |
|
Ja też życzę wszystkiego najlepszego w nowym 2008 roku!Zdrowia szczęścia pomyślności sukcesów w szkole samych piątek i szóstek,a kto już w pracy to bym pożyczył SUPER AWANSÓW,miłych kolegów(bo czasami się zdarzają podli  ) a kolegów w szkole też.No i spełnienia marzeń nowych baniaczków takich jak ten Tachasi Amano ma hehe 
|
|
|
|
|
|
GG 10744841   Mój były mały pies teraz jest większy
|
|
|
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudzień 31, 2007, 11:45:20 » |
|
Przylaczam sie do zyczen noworocznych i aby w Nowym Roku nikt nie musial pisac w dziale CHOROBY. A co do fajerwerkow ... to jak najmniej ich wystrzelonych. Juz nie wiem co mam z psem robic. Boi sie wystrzalow niesamowicie.
|
|
|
|
|
|
pozdrawiam asmi
|
|
|
|
sircula
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 31, 2007, 13:12:12 » |
|
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dla Was i dla Waszych milusińskich. Oby choroby i glony były czymś co przytafia się innym:D-jak to można u Pratchetta przeczytać:) Najlepszego!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MALY05
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 31, 2007, 13:27:13 » |
|
Bardzo dużo miłości, mało w życiu trudności, dużo bąbelków w szampanie, kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku. I oczywiście zdrowych rybek 
|
|
|
|
|
|
[45] [15] [4]
|
|
|
|
zimbabwe
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 31, 2007, 14:47:35 » |
|
No to się dołączam: zdrowych nas i podopiecznych, spokoju, udanego życia prywatnego i nieprywatnego, no i spełnienia marzeń.
|
|
|
|
|
|
Najpierw jesteśmy ludźmi - reszta to dodatki.
|
|
|
|
ala
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 31, 2007, 14:53:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
artpol
Świat jest piękny............ i groźny
Zainteresowany

Artur
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 31, 2007, 15:34:20 » |
|
Wszyscy "wyzej" juz wszystko powiedzieli....  Wiec Ja zycze tego samego tylko razy DWA  Udanej zabawy sylwestrowej......... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 31, 2007, 17:31:40 » |
|
No dobra teraz ja  Obyście zapomnieli co to glony a choroby aby były tylko legendami i jak największych baniaków lub co ważniejsze radości z nich 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
botob
Nowy

wszystko bez sensu lecz nic bez znaczenia
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 31, 2007, 17:39:44 » |
|
Ile wpadek miał Kaczyński, ile dziewczyn miał Łyżwiński, ile Giertych miał idei, ile w Tusku jest nadziei, ile Lepper ma wyroków, tyle szczęscia w Nowym Roku! Dużo zdrowia, szczęscia, pomyslnosci i spełnienia wszystkich marzeń w Nowym 2008 Roku życzy Botob 
|
|
|
|
|
|
Na bloku stały dwie dziewczynki i pluły na przechodniów.Jedna była zła , druga dobra. dobra trafiła 8 razy , zła 3.Dobro zawsze wygrywa!!
|
|
|
Raffy
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 31, 2007, 22:48:53 » |
|
nie umiem skladac zyczen, wiec jedno powiem : SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 
|
|
|
|
|
|
Zawód : akwarysta... Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi... NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
|
|
|
|
Ropek
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 01, 2008, 01:47:45 » |
|
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2008 !!! pierwszy post w tym roku 
|
|