|
TURYSTA
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : Grudzień 14, 2007, 10:41:49 » |
|
No ale wracając do tematu ... to ilu chętnych  tele ila nos jest 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
 |
« Odpowiedz #31 : Grudzień 14, 2007, 10:52:19 » |
|
No dobra, a gdzie reszta?
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
|
TURYSTA
Gość
|
 |
« Odpowiedz #32 : Grudzień 14, 2007, 11:11:32 » |
|
pewno po połedniu sam lukną i cosiik szkorbną:) Terozki ino arbajt gang:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
numiko
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #33 : Grudzień 14, 2007, 12:43:38 » |
|
To może by tak osoby chętne pisały do mnie PW, a ja będę liczyć na bieżąco i dostosuję lokal mniej więcej do naszych potrzeb. Czas zgłaszania PW niech zakończy się z dniem 05.01.2007r. Czy pasuje Wam takie rozwiązanie? Tylko bardzo proszę o zgłaszanie się osób, które mają poważne zamiary co do...  spotkania w Krakusowie - inaczej znacznie mi to utrudni proces organizacyjny. PS: Do PW proszę dołączyć podanie, trzy zdjęcia, zaświadczenie o niekaralności i ksero paszportu lokalnego - co by Was na tę Galicyję wpuścili! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seboos
|
 |
« Odpowiedz #34 : Grudzień 14, 2007, 12:50:54 » |
|
Proponuję listę chętnych od czasu do czasu zapodać na forum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
numiko
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #35 : Grudzień 14, 2007, 12:54:10 » |
|
Nie ma problemu - umieszczę listę w tym wątku i co jakiś czas będę ją oczywiście aktualizować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
 |
« Odpowiedz #36 : Grudzień 14, 2007, 13:10:08 » |
|
Poproszę o wpisanie na listę poważnie zainteresowanych wyprawą do Galicji. Oświadczam, że posiadam aktualny paszport, nie byłam karana a i zdjęcie możesz sobie z avatara ściągnąć 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
|
TURYSTA
Gość
|
 |
« Odpowiedz #37 : Grudzień 14, 2007, 13:13:47 » |
|
ta głowę rekinowi dajesz a tu smok w grocie siedzi  i pilnuje ......... wiadomo kogo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
przyjaciolka Zenona :)
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #38 : Grudzień 14, 2007, 13:23:02 » |
|
Super pomysl  Bede i ja. Numiko a bylas moze na Studenckiej w tej knajpce z akwariami??? Tylko, ze tam nie sprzedają alkoholu, tylko soczki i herbatki.. a co niektorzy chyba nie reflektują bez bimbrowni  edit. to wlasnie tutaj http://www.roslinyakwariowe.pl/art.php?go=92 "galeria przyrody"
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2007, 13:25:20 wysłane przez przyjaciolka Zenona :) »
|
|
|
|
|
|
TURYSTA
Gość
|
 |
« Odpowiedz #39 : Grudzień 14, 2007, 13:24:53 » |
|
u babci maliny tez jest akwarium:) ale tam Turystów pełno na obiadki przelazi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
przyjaciolka Zenona :)
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #40 : Grudzień 14, 2007, 13:28:22 » |
|
Hehe jest jeszcze akwarium w tym chińskim barze kolo Lotu zaraz przy wejściu  Albo na Karmelickiej w kolejnym chinczyku, tam gdzie jest akwa z legwanem na przeciwko wejścia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TURYSTA
Gość
|
 |
« Odpowiedz #41 : Grudzień 14, 2007, 13:29:57 » |
|
na lotnisku w balicach też jest akwarium  ceny trochę z innej epoki:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
 |
« Odpowiedz #42 : Grudzień 14, 2007, 13:31:03 » |
|
Z legwanem to chyba terarium a nie akwarium bo by się boroczek utopił... Do galerii możemy się przejść w celach owiedzmy Turystycznych, wypić herbatkę a potem na wieczór przenieść się do jakiegoś ciekawszego pod względem menu lokalu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TURYSTA
Gość
|
 |
« Odpowiedz #43 : Grudzień 14, 2007, 13:32:45 » |
|
do mc donalds 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
 |
« Odpowiedz #44 : Grudzień 14, 2007, 13:34:14 » |
|
do mc donalds  czy Ty mi źle życzysz? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|