Thilnen w sklepie na ul. Solidarności ( za sądami) jest taka budka- sklep akwarystyczny ktróry pamiętają jeszcze moi rodzice

Powiem od siebie że to super sklepik - może ceny nie są super małe, ale to jak się tam traktuje zwierzęta przechodzi najśmielsze wymagania - pani każdemu wyjaśnia co potrzebują rybki, nie sprzedaje rybek do za małego akwarium, nie sprzedają kul, każdy bojownik jest w akwarium z innymi rybkami, jest czysto, rybki są zdrowe, zadbane - poprostu super

bardzo lubię ten sklepik - nawet jak wpadnę po karmę to gadam z godzinkę z panią

naprawdę polecam ! rybki pakują profesjonalnie, napełniają tlenem woreczki, pani jest po studiach z tej specjalizacji, zawsze mają żywe pokarmy - dostawa w każdy piątek

często można dostać doniczkowca. Sklepik dostał kilka odznak w tym także za doskonałe uczenie klientów w szacunku dla zwierząt

Sklep zaopatrzony jest bardzo dobrze- mają specjalistyczne środki, dużo karm do wyboru, także dużo gatunków rybek, także tych żadszych- także polecm

A co do głównego tematu

To ja miałem już sporo bojków, te z kubeczków, rzeczywiście są agresywne - mam obecnie takowego i poprostu mam teraz kongo

coś muszę z delikwentem zrobić, chyba dam mu babkę żeby mu tyłek sprała

, miałem także bojki z akwariów i także zdarzył mi się bandyta

natomiast kiedyś miałem 3 bojowniki z kubeczków w jednym akwarium (SAMCE) i żyły bez najmniejszego konfliktu

także to zależy od charakterku napuszeńców

mimo wszystko fajna rybka, czasem porządnie rozrusza Ci akwarium

pozdrawiam Kuba