janek123
Nowy

|
 |
« Odpowiedz #60 : Grudzień 23, 2007, 22:08:25 » |
|
Człowieku masz piękne akwaria wszystkie gratulacje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)
|
 |
« Odpowiedz #61 : Grudzień 23, 2007, 22:28:17 » |
|
To szczelę z grubej rury: glonojad syjamski lub kosiarka odmiany ksantorycznej (bardziej możliwa kosiarka)
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Magda. 
|
|
|
Raffy
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #62 : Grudzień 23, 2007, 23:10:33 » |
|
Odpowiedź  Jednocześnie jest moim nowym nabytkiem w 112L   Nowa fotka 112L :  Jedne z mieszkańców tegoż akwa  Magdallenah, są takie złote kosiarki? 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2007, 23:15:14 wysłane przez Raffy »
|
|
Zawód : akwarysta... Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi... NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
|
|
|
memozee
tańcząca z welonem
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #63 : Grudzień 24, 2007, 13:24:22 » |
|
wiedziałam, ze to musi być ten poczciwy pyszczek xD 112l super !
|
|
|
|
|
|
zbieram na szczęście, kto się dołoży?  To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku.
|
|
|
|
adriano210
|
 |
« Odpowiedz #64 : Grudzień 24, 2007, 20:22:18 » |
|
fajne masz akwaria, ja nie umiem uzadzic ponizej 100l  jakos nigdy mi nic fajnego w 70 nie wychodzi dodaj wiecej fotek to se cos zciagne od ciebie:) pozdrowienia i wesolych swiat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zyga07
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #65 : Grudzień 25, 2007, 11:31:44 » |
|
slicznie... naprawde swietne akwa...
|
|
|
|
|
|
akwa 68 wielogatunkowe akwa 200l malawi
|
|
|
Raffy
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #66 : Grudzień 29, 2007, 23:11:27 » |
|
Nowe nabytki  
|
|
|
|
|
|
Zawód : akwarysta... Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi... NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
|
|
|
adus12345
Stały użytkownik

mlody akwarysta :):):)
|
 |
« Odpowiedz #67 : Grudzień 30, 2007, 10:21:23 » |
|
witam co to jest za rybka akwaria ładne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Xiao Lohan
Aby chcieć być kimś, najpierw musisz być sobą!
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #68 : Grudzień 30, 2007, 10:23:57 » |
|
witam co to jest za rybka akwaria ładne  Microrasbora sp GalaxySwoją drogą świetna akwaria masz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #69 : Grudzień 30, 2007, 11:23:14 » |
|
W ilu litrach masz te razborki ?  Są świetne ,ale podobno b.płochliwe  Napisz coś więcej o nich w wątku Microrasbora Galaxy-Co i jak bo bardzo jestem ciekaw czy już próbowałeś rozmnażać czy nie i ich zachowania  A akwaria po raz ,któryś z kolei pięknePozdro. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raffy
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #70 : Grudzień 30, 2007, 14:03:41 » |
|
Napiszę tutaj  Microrasborki, owszem na początku były strasznie płochliwe i pływały w tylnej szybie akwarium. Wraz z R. Briggitae, które wraz z nimi także kupiłem. Ale jednak w obecności razborek plamistych (pierwszych mieszkancow tego akwarium) galaxy dosyc szybko się oswoiły, nauczyły się od maculatek ze nie ma zadnego zagrozenia. One pływaja i jedza w przedniej szybie akwarium, no i galaxy się do nich dołączyły. Teraz juz mogę podziwiac galaxy przy przedniej szybie w pełnej okazałości. Ale Briggitae zachowują dystans, jedza przy przedniej szybie, ale pływac wola w tylnej czesci akwarium. Z czasem się to zmieni  Galaxy na razie nie rozmnazam, są u mnie jeszcze tylko ok. 4dni  Mam raczej 2 samce i 3 samiczki. Samiczki są większe, ale samce są jeszcze młodziutkie. Ale nie pali się z rozmnazaniem, wszystko z czasem  Teraz w planie mam inny gatunek, otoz to - Microrasbora erythromicron. A oto jej fotka : http://aquatab.net/_files/Image/clanky/0007/microrasbora-erythromicron.jpg Są dostępne, i o wiele tańsze od Galaxy. Bo tylko 10zł za sztukę. Jak dostanę pieniądzki, to na pewno ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Xiao Lohan
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #72 : Grudzień 30, 2007, 14:49:10 » |
|
o wiele tańsze 10 zł.... heh i tak sporo  to po ile Galaxy kupowałeś jak można wiedzieć?  ja nie mam droższej rybki kupionej niż 10zł 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Xiao Lohan
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #74 : Grudzień 30, 2007, 15:02:09 » |
|
heh ale są warte ceny  to jak pół paletki  wyobrażam sobie takie śmigające stadko 30 Galaxów po akwarium 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|