Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: akwarium z neonkami  (Przeczytany 5513 razy)
Amlar
Nowy
*

« : Sierpień 17, 2007, 17:27:03 »

witam chce założyć akwarium z neonkami 160l. chciałbym sie dowiedzieć jakie najlepsze jest podłoże znaczy rodzaj kamienie czy piasek  a także jakie rośliny najlepiej mieć w nim i o oświetleniu bo słyszałem ze neonki lubią ciemne akwaria a także inne wieści o hodowli neonków z góry dzieki
paupuk2
Stały użytkownik

« Odpowiedz #1 : Sierpień 18, 2007, 17:15:50 »

Opcja szukaj naprawde nie gryzie Undecided na pewno bylo to juz na forum a poza tym wystarczy wpisac w google np. "neonki warunki hodowli" i z pewnoscia duzo stron z cennymi informacjami ci sie wyswietli. Nie idz na latwizne od razu pytajac o najprostrze rzeczy Lips Sealed pytaj dopiero kiedy czegos nie mozesz znalesc
papio
Stały użytkownik

Heh...

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 24, 2007, 18:45:53 »

A ja mam pytanie  Wink
Chciałem się dowiedzieć jakie ryby pływają razem z neonkami w środowisku naturalnym.Wiem że sa wypisane gatunki itp. ale to jest wypisane z całej ameryki.A przecież wszystkie gatunki w każdym miejsu w Ameryce nie wystepują.Neonki żyją w Rio Negro i Orinoko i chciałbym się dowiedzieć jakie tam jeszcze ryby pływają. Grin

TURYSTA
Gość
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 25, 2007, 07:13:20 »

rybki czarnych wod:)))
papio
Stały użytkownik

Heh...

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 25, 2007, 14:07:33 »

wyczerpująca odpowiedź  Wink

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: