|
ala
|
 |
« Odpowiedz #60 : Kwiecień 14, 2008, 19:46:08 » |
|
Ej no, ja od początku staram się pomóc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Misquamacus
|
 |
« Odpowiedz #61 : Kwiecień 14, 2008, 19:55:24 » |
|
Otwieraj piwko i pisz dalej, co z tym smrodem. Krok po kroku i dojdziemy do tego....
udusiłem sie colą  6 pkt regulaminu Zabrania się zamieszczania na Forum: - spamu 1 pkt regulaminu: Dbaj o kulturę wypowiedzi na Forum, twój post świadczy o Tobie
|
|
|
|
|
|
 >>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<< >>>>>>>> www.fawa.pl <<<<<<<
|
|
|
|
|
michal114d
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #63 : Kwiecień 14, 2008, 20:34:54 » |
|
z pewnością Ludwikiem do naczyń wymył akwarium, w końcu nadaje szkłu blasku !!!  dobra, nie peszcie chłopaka, bo jeszcze się zamknie w sobie i juz nam wcale nie napisze, a przecież jesteśmy po to aby pomóc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radula
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #64 : Kwiecień 14, 2008, 20:45:32 » |
|
wiele się dowiedział o tym swoim "smrodzie" z tego wątku  blahahahah dobre teraz natrafiłem na ten wątek i uśmiałem się niesamowicie !! ,_,__ | @| c|O..o p |___,| \ / /|\ /|\ Czesio rzadzi
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 14, 2008, 21:24:32 wysłane przez radula »
|
|
|
|
|
Ula
Zainteresowany

Moja pSinka:)
|
 |
« Odpowiedz #65 : Kwiecień 14, 2008, 21:37:51 » |
|
Jesteście niemozliwi 
|
|
|
|
|
|
45 l 7 neonów innesa 3 danio 1 neritina communis
|
|
|
Mirmil
325l wielogatunkowe
Bywalec

www.mirekkon.pl
|
 |
« Odpowiedz #66 : Kwiecień 15, 2008, 08:49:24 » |
|
dobra dzięki chyba zasięgne gdzie indziej porady narazie  GRATULUJĘ potraktowania nowicjusza! moderator proszony o upomnienie szyderców którzy spowodowali że prestiż Forum zbliża się niebezpiecznie do dna  pomyślcie jakie zdanie o Forum ma teraz GRIX lub inny który to przeczyta??? inny user po prosty będzie się bał zadać pytanie może warto zaprpowadzić porządek na Forum i wprowadzić pseudo karę typu ban 1 dniowy 3 dniowy 5 dniowy i 14 dniowy np za przeklinanie lub obelgi albo jak ten wątek pokazał za znecanie się nad nowymi użytkownikami bardzo mi się nie podoba takie zachowanie szczegolnie osób czychających na nowy wątek i ujadających bez sensu już nawet nie żartem tylko na poważnie  a może Grix rzeczywiście ma poważny problem bo dopiero zaczyna i jak widać niewiele wie ..? chyba najlepiej wyczyscic ten wątek i zacząć od początku
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2008, 09:00:03 wysłane przez Mirmil »
|
|
|
|
|
|
Seboos
|
 |
« Odpowiedz #67 : Kwiecień 15, 2008, 09:26:44 » |
|
dobra dzięki chyba zasięgne gdzie indziej porady narazie  GRATULUJĘ potraktowania nowicjusza! Ja również. Wstyd mi za was. Po raz kolejny uszczypliwe uwagi i pokazywanie swojej wyższości. Jeśli macie tak pisać to może lepiej się nie odzywać  moderator proszony o upomnienie szyderców którzy spowodowali że prestiż Forum zbliża się niebezpiecznie do dna  pomyślcie jakie zdanie o Forum ma teraz GRIX lub inny który to przeczyta??? inny user po prosty będzie się bał zadać pytanie Za to również część osób dostało ostrzeżenia. Nie pierwszy raz robicie z tego forum śmietnik i skutecznie obniżacie poziom tego forum. Jestem cierpliwy, ale to co pokazaliście w tym wątku przeszło wszelkie moje próby wytrzymałościowe. Pomyśleliście jak poczuł sie kolega Grix Jak będzie reagował zupełnie nowy user na takie posty. WSTYD !!!!!!!może warto zaprpowadzić porządek na Forum i wprowadzić pseudo karę typu ban 1 dniowy 3 dniowy 5 dniowy i 14 dniowy np za przeklinanie lub obelgi albo jak ten wątek pokazał za znecanie się nad nowymi użytkownikami Ostrzeżenia przydzielone ... bardzo mi się nie podoba takie zachowanie szczegolnie osób czychających na nowy wątek i ujadających bez sensu już nawet nie żartem tylko na poważnie  Mnie też nie. Owszem czasami mnie też ponosi ale to co ostatnio niektórzy robią tutaj na forum to juz przegięcie ... Ileż mozna wytrzymać tematów OT ... Nie masz nic ciekawego do dodania - nie odzywaj się i nie zaśmiecaj forum, a prywatne opinie o użytkownikach zostaw dla siebie. LUDZIE DBAJCIE O KULTURĘ NA FORUM. TO ŚWIADCZY NIE TYLKO O WAS ALE RÓWNIEŻ O CAŁYM FORUM (a ostatnio to się śmietnik robi, przez takie właśnie wątki)chyba najlepiej wyczyscic ten wątek i zacząć od początku
Czyścić nie będę - niech sie wstydzą ci co pisali głupoty. Kolegę Grix'a przepraszam za zachowanie innych userów Proponuje koledze pomóc i wskazać gdzie popełnił błedy (dzięki Ala, Seba75)
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2008, 09:34:33 wysłane przez Seboos »
|
|
|
|
|
|
Przemek
|
 |
« Odpowiedz #68 : Kwiecień 15, 2008, 10:02:22 » |
|
Mnie też bardzo nie podoba się ten wątek. Patrząc z perspektywy osoby, która szuka odpowiedzi na problem zapachu wody ( a chcemy żeby ludzie szukali a nie tworzyli to samo od początku ! ) - widzę stek żartobliwych uwag zamiast odpowiedzi w trzech zdaniach z jakimś może sensowym linkiem. Zacząłem usuwać niepotrzebne rzeczy, ale widzę, że 3/4 wątku trzeba usunąć, jak nie więcej 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Admin ----------------------------- 500l - akwarium towarzyskie
|
|
|
radula
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #69 : Kwiecień 15, 2008, 16:26:38 » |
|
WITAM JA ZE SWOJE WYPOWIEDZI PRZEPRASZAM WSZYSTKICH KTÓRZY SIĘ POCZULI URAŻENI ADMINÓW A PRZEDE WSZYSTKICH GRIX'A PRZEPRASZAM !!!!!!!! GDYŻ POCZUWAM SIĘ DO TEGO I TAK CZYNIĘ !!!! I JEST MI WSTYD ZA WCZORAJSZY WYBRYK 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seba75
Gość
|
 |
« Odpowiedz #70 : Kwiecień 15, 2008, 17:38:02 » |
|
Ja równiez przepraszam, pojechalismy po bandzie wiec Grix jeszcze raz sorry
chcialem sie rowniez odniesc do wypowiedzi Mirmila - - stary ja nie wiem co ty wypisujesz a wogole dziwi mnie to, kto to wypisuje - jadrzysz sprawe jakbysmy zrownali kogos z blotem a to jest nieprawda. [wymoderowano]
To ja mam w takim razie pytanie co zrobic z delikwentami ktorzy potrafia doprowadzac Cie do szalu i niestety jestesmy ludzmi i czasem odpisujemy szorstko ?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 05, 2008, 09:57:51 wysłane przez Seboos »
|
|
|
|
|
Aniape
Super aktywny

gg 13198444
|
 |
« Odpowiedz #71 : Kwiecień 15, 2008, 18:14:18 » |
|
Bez przesady. Faktem jest, że pozwoliliśmy sobie na dużo. Trochę za dużo. Ale nikt nikogo nie obraził, nikt nie używał obraźliwych czy wulgarnych słów. Gdyby Grix wypowiadał się precyzyjnie i na prawdę chciał pomocy to też nie byłoby sprawy. Nie uważam też aby ktokolwiek w tej dyskusji "pokazywał swoją wyższość". Poza żartami nt ortografii Grixa - która powiedzmy sobie szczerze sięgnęła dna - żaden post nie był zwrócony przeciwko niemu. A proszę modów o odpowiedź, kiedy Kaman3000 dostanie ostrzeżenie za naruszenie 6 pkt. regulaminu?  ? Jego 350 postów to 350 spamów. Tego nie widzicie? To tak, jak kiedyś z Adixem, tak?
|
|
|
|
|
|
"Nawet najmniejszy kot jest arcydziełem" - Leonardo da Vinci.
|
|
|
|
Przemek
|
 |
« Odpowiedz #72 : Kwiecień 15, 2008, 19:08:13 » |
|
Łoo jeny .... nie chodzi o to wiara, że jakieś przestępstwo popełniliście, nie sądzę, też żebyście Grixa "zmieszali z błotem", po prostu odpowiedzi były uszczypliwe i mało rzeczowe.
Najbardziej mi chodzi o śmietnik na forum, który coraz bardziej się nasila. To zdaje się jest temat o zapachu wody, ale jakoś wcale już na taki nie wygląda. Na prawdę, proszę, jeśli nic rzeczowego w danym temacie nie chce Wam się napisać to lepiej w ogóle się powstrzymać. Dużo ludzi przychodzi na nasze forum skierowani np. wyszukiwarkami jak google - dlatego, że szukają informacji na dany temat. I co u nas znajdują ? Jakieś kłótnie, lub nic nie wnoszące uwagi, które absolutnie ich nie obchodzą.
Jeszcze, żeby to w pogaduszkach było, ale w dziale woda to już przegięcie.
Niniejszym zamykam na razie ten wątek, a jutro postaram się totalnie go wyczyścić, lub poszukam starszego podobnego i je połączę.
A do wyjaśniania wzajemnych zarzutów niech posłuży chat - kliknijcie na ikonkę w menu - jest jeszcze nie dopracowany, ale zdaje się działa.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2008, 19:11:16 wysłane przez Przemek »
|
|
Pozdrawiam Admin ----------------------------- 500l - akwarium towarzyskie
|
|
|
|