Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Problem ze skalarami!!!  (Przeczytany 2531 razy)
Zajec20
Zainteresowany
**

« : Luty 18, 2004, 15:42:18 »

Mam 5 skalarów 2* klasyczne 2* złote i 1*czarny i nie wiem jak mozna zrobic by one sie miedzy soba tak nie tłukły bo narazie nie zbyt to wyglada najpierw czarny ganiał te dwa klasyczne w paski i nie pozwalał by wysciubiły nosa z naroznika zbiornika a treaz jeden ze złotych zaczyna robic to samo i walczy z czarnym czy jest to normalna próba sił i ustalenie hierarchii czy coś jest nie tak?
Kapsel
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Luty 18, 2004, 17:48:16 »

ja też mam 2 złote 1 czarny i 1 taki brazowy złote  tłuką sie z tamtymi nie wiem może chodzi o rejony w aqua albo coś nie jestem pewny ale z tego co wiem jest preparat na zmniejszenie agresywności u ryb ale teraz nazwy nie pamietam:)

Gloncie gloncie.... / 07.01.06 pierwsza próba rozmnożenia Zbrojnika złotego.../29.01.06 druga próba... 02.02.02 JEST IKRA ZłOCISTEGO GLONOJADA!! Pierwsze ich tarło parka od malkosci chodowana... ;]
lukas
Global Moderator
Super aktywny

into U'r eyes my face remains

« Odpowiedz #2 : Luty 20, 2004, 02:15:10 »

To wygląda na ustalanie hierarhii. No chyba że akwa jest zbyt małe na taka ilość skalarów a dostępne terytorium może należeć przeciez tylko do 1 ryby (względnie do dobranej pary)

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: