Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « kiedy mala moze do ogólnego zeby nie była zjedzona ???????
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: kiedy mala moze do ogólnego zeby nie była zjedzona ???????  (Przeczytany 1413 razy)
zuza
Zainteresowany
**

« : Marzec 17, 2006, 13:45:41 »

mam mlode moly kiedy moge wpuscic do ogólnego 2 z nich które juz sobie upatrzyłam zostawić?Huh? nie chce zeby byly pozartew przez reszte wiec dlatego moje pytanie ???doradzcie mi .....male maja ok 2 cm.

112L ---- MOJ rybek--!!!!!--fotka--!!!!
3-ramirezy
2-skalary żaglowce
1- prętnik
2-mieczyki
4-otoski
11-neonów czerwonych
zbrojnik niebieski , synodontis , krewetka
Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Marzec 17, 2006, 13:48:17 »

To wszystko zależy od tego czy skalary będa wstanie "przełknąć" 2 cm rybkę. Moja małą molly od poczatku pływa w akwa (najpierw troszke w kotniku) i jakos udało jej się uciekać przed skalarami na początku, ale teraz już skalary nie są nią zainteresowane jako pokarmem Wink

zuza
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #2 : Marzec 17, 2006, 13:56:45 »

no wlasnie niemoje ryby lubia jesc wiem czy moge im zaufac . jakie masz oswietlenie w akwa????i co to za roslina czerowna pisalam ci komentarz i nie dostalam odpowiedzi

3-ramirezy
2-skalary żaglowce
1- prętnik
2-mieczyki
4-otoski
11-neonów czerwonych
zuza
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #3 : Marzec 17, 2006, 13:57:53 »

no wlasnie niemoje ryby lubia jesc wiem czy moge im zaufac . jakie masz oswietlenie w akwa????i co to za roslina czerowna pisalam ci komentarz i nie dostalam odpowiedzi

3-ramirezy
2-skalary żaglowce
1- prętnik
2-mieczyki
4-otoski
11-neonów czerwonych
Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #4 : Marzec 17, 2006, 14:21:24 »

Oświetlenie zwykłe 2x18W (Leuci) w planach Sera Brillianr Daylight + Sera Plant Color. A nazwy nie pamiętam ale coś na L... (chyba :?)

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: