Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Kto obgryza rośliny  (Przeczytany 2471 razy)
Pablito
Nowy
*

« : Grudzień 24, 2005, 08:13:59 »

siemka mam 112l akwa (2 neonki 1 glonojada parke gurami  2 welony 2 parki gupików parke bojowników parke molinezji parke mieczyków) jak myślicie kto obgryza mi roślinke. Dzisiaj jak wruciłem z kościoła cała była pogrysiona prawie karzdy listek, tylko jedna roślina a reszta normalnie. Prosze o pomoc :cry:
Skalarowski
Stały użytkownik

« Odpowiedz #1 : Grudzień 24, 2005, 10:30:57 »

Welony są winne. One wszystko potrafią wchłonąć, a pozatym odkopują roślinki grzebiąc w dnie i zmętniają wode. Oddaj je bo one tu najbardziej nie pasują.
Skalarowski
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Grudzień 24, 2005, 12:04:55 »

Nie ma sprawy Smiley Aha, i mógłbyś założyć wątek na temat twojej obsady(złej obsady) to może ktoś inny poradziłby ci co w niej zmienić zeby rybki byly szczęśliwe.

PS.A ten topic można zamknąć.
Pablito
Nowy
*

« Odpowiedz #3 : Grudzień 24, 2005, 17:33:25 »

a są morze jakieś preperaty żeby ryby nieobgryzały roślinek ??
Kotek92
Bywalec

Zielona Góra

« Odpowiedz #4 : Grudzień 24, 2005, 18:52:14 »

dawaj wiecej pkarmu roslinnego i powinno byc dobrzre
remol;]
Bywalec

« Odpowiedz #5 : Grudzień 24, 2005, 20:56:16 »

nie zawsze :wink: welony mają w naturze obgryzanie roślin Smiley U mnie jeden raz był przejazdem i co by mu się nie dało zawsze musiał podskubywać roślinki(nie jadł ich ale skubał :x )
jachu
Stały użytkownik

« Odpowiedz #6 : Luty 02, 2006, 22:54:15 »

U mne natomiast glonojad niszczył wszystkie rośliny mimo , że dawałem mu pokarm roślinny i sałatę nie było roślin nie do zjedzenia dla niego , wymieniłem go na mniejszego i jest ok .

Jachu
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: