Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: ryby na dnie  (Przeczytany 2132 razy)
gusiag
Nowy
*

« : Sierpień 18, 2005, 19:58:33 »

neonki siedza na dnie od kilku dni, jak tylko zgasnie swiatlo to plywaja normalnie a tak caly dzien sa na dnie i tylko gapia sie w szklo Sad co mam robic Sad
kafarski
Gość
« Odpowiedz #1 : Sierpień 18, 2005, 21:15:32 »

neonki są płochliwe bardzo i muszą mieć zacienione miejsce pod liściem albo korzeniem.może masz za jaskrawe światło dla nich?albo boją siiejś rybki? jeżeli nie ma jakiejś choroby to wszystko jest oki.
gusiag
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Sierpień 18, 2005, 21:26:54 »

bardzo dziekuje za odpowiedz, nie boja sie innej rybki bo mam spokojne rybki, widze jak sie chowaja gdy zapalam swiatlo, jarzeniowke mam w pokrywie ale postaram sie moze zdobyc wiecej roslin moze to zasloni troche swiatlo, dzieki raz jeszcze Smiley
Kazik
Stały użytkownik

« Odpowiedz #3 : Sierpień 19, 2005, 08:25:02 »

Ja chyba wiem. Jakie masz podłoże jeśli żwirek to podaj rozmiar

Przepraszam wszystkich że nie odpowiadałem na prywatne wiadomości ale nie mogłem przez dłóższy czas wejść na forum
gusiag
Nowy
*

« Odpowiedz #4 : Sierpień 19, 2005, 12:20:06 »

zwirek jest sredniej wielkosci nie wiem dokladnie jaki Sad teraz jakas cholera zaatakowala mi razbory wlalam MFC nie wiem czy pomoze Sad
Kazik
Stały użytkownik

« Odpowiedz #5 : Sierpień 19, 2005, 13:22:24 »

a co im się stało?

Przepraszam wszystkich że nie odpowiadałem na prywatne wiadomości ale nie mogłem przez dłóższy czas wejść na forum
gusiag
Nowy
*

« Odpowiedz #6 : Sierpień 19, 2005, 14:00:38 »

nie wiem co sie stalo kolega mi powiedzial ze to moze byc jakas bakteria bo woda sie pieni wiec kazal uzyc MFC bo moze pomoc, razbora jedna padla, plywala przy gorze wody i zaczela sie bezwladnie krecic i opadla na dno Sad
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: