Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Projektowanie i planowanie...  (Przeczytany 1742 razy)
Karol
Zainteresowany
**

« : Czerwiec 19, 2005, 21:06:28 »

Nie wiem czy to nie głupie, ale dzisiaj zastanawiałem się nad tym czy moze są takie programy komputerowe do projektowania akwarium roślinnego, tzn. taki programik który np.: ma pewną bazę roślin, elementy dekoracyjne itp. Cos takiego jak tworzenie własnych plansz w grach.
@rti
Stały użytkownik

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 20, 2005, 01:33:15 »

Szczerze mówiąc nie spotkałem się nigdy z takim programem i nawet nie zastanawiałem się czy takowy istnieje. Ale powiem Ci że nawet gdyby taki coś istniało i tak nie zastąpi inwencji akwarysty. A co do tworzenia konkretnych biotopów bo chyba o to Ci chodzi to mnóstwo informacji jest zawartych na forum. Wystarczy tylko poszukać.

www.tsa.org.pl - Strona Trójmiejskiego Stowarzyszenia Akwarystów

http://radio-rotmanka.freehost.pl - zapraszam do słuchania Smiley
Karol
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 22, 2005, 09:07:06 »

Chyba się nie zrozumieliśmy @rti mi chodzi o coś takiego w czym można rozmieścić i zaplanować każdy centymetr akwarium. Co do inwencji to się z toba zgodzę, ale taki program mógłby być bardzo pomocny.
sir Michael
Bywalec

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 22, 2005, 16:17:56 »

A po co program, jak już musisz sobie zaprojektować, zawsze można wziać kartkę, ołówek i książkę o roślinach wodnych (lub forum;) i zrobić swoje :wink:  :roll:
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: