Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Choroby « Bojownik ma lekko metne opuchniete oko.
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Bojownik ma lekko metne opuchniete oko.  (Przeczytany 2603 razy)
Ravena
Nowy
*

« : Kwiecień 13, 2012, 16:01:51 »

Hey! Mam bojownika juz około 2 lat i ostatnio zauwazyłam u niego zmianę w postaci takiego jakby zmetniałego oka i wyraźnej jego opuchlizny. Przeczytałam że to można leczyć świetlikiem czy to pawda? Prosze o o dpowiedź bo to pilne.
Drago
Super aktywny

akwarystyka jest dla pasjonatów

« Odpowiedz #1 : Kwiecień 14, 2012, 03:09:29 »

Tylko raz się spotkałem z tym że ktoś leczył oko ryby świetlikiem, jednak nie widziałem na zdjęciu ani chorego oka ani podobno wyleczonego. Więc nie wiem jak skuteczna jest ta roślina, spróbuj, co masz do stracenia.

Akwarium może mieć każdy, akwarystą trzeba się urodzić bo może tylko 2% to hobbyści reszta to ludzie którzy mają ryby. Lecz  czym jest bezmyślne lampienie się na najpospolitsze gatunki i ciąże u gupika wśród chwastów, w porównaniu z odkrywaniem i poznawaniem nowych, tajemniczych i ciekawych gatunków
Ravena
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 17, 2012, 19:59:43 »

to w takim razie czym mozna to leczyć ?
Drago
Super aktywny

akwarystyka jest dla pasjonatów

« Odpowiedz #3 : Kwiecień 18, 2012, 03:51:15 »

Najlepiej jak byś wstawiła zdjęcie.

Akwarium może mieć każdy, akwarystą trzeba się urodzić bo może tylko 2% to hobbyści reszta to ludzie którzy mają ryby. Lecz  czym jest bezmyślne lampienie się na najpospolitsze gatunki i ciąże u gupika wśród chwastów, w porównaniu z odkrywaniem i poznawaniem nowych, tajemniczych i ciekawych gatunków
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: