Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Krzyżówki ryb  (Przeczytany 6115 razy)
orzolek1989
Zainteresowany
**

« : Maj 03, 2008, 11:09:22 »

Chyba jeszcze nie było tematu na ten temat, wiec postanowiłem coś otworzyć:) Ciekawi mnie, czy może ktoś z was wyhodował jakąś ciekawą krzyżówkę dwóch różnych gatunków ryb (raczej spokrewnionych ze sobą)? Na pewno ktoś coś fajnego wyhodował. Nie chodzi o skrzyżowanie zbrojnika ze skalarem  Grin Bo to nawet nie jest możliwe, lecz np. molinezji z mieczykiem itp. Smiley Jeżeli komuś udała się taka sztuka proszę o umieszczenie jakiś zdjęć:) Mam nadzieję, że temat was zaciekawi:)
Misquamacus
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Maj 03, 2008, 11:35:16 »

Nie chodzi o skrzyżowanie zbrojnika ze skalarem  Grin Bo to nawet nie jest możliwe, lecz np. molinezji z mieczykiem
to tez nie jest mozliwe . . .

>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<<
>>>>>>>>   www.fawa.pl  <<<<<<<
orzolek1989
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #2 : Maj 03, 2008, 11:43:52 »

No to mieczyka z platką Smiley To chyba jest możliwe:) A jak by ktoś mógł pochwalić się jeszcze jakimiś gatunkami, które sam wyhodował, w sensie, gupik o piekielnie długim ogonie, czy kolorze jakimś dziwnym. Tylko w sposób naturalny, a nie za pomocą różnego rodzaju, przeszczepów genów.
marek121221
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Maj 05, 2008, 20:04:01 »

Ja wyhodowałem samiczkę tak kolorową ma niebiesko pomarańczowy ogonek i czarną plamkę

papa

gg-733380
MARTAGŁOGÓW
Nowy
*

« Odpowiedz #4 : Luty 28, 2011, 13:28:42 »

WItam jestem nową osobą na tym forum
w pewnym sensie choć to nie ładnie pochwalę się może mam nowy gatunek wychodowany przez siebie udała mi się krzyżówka i teraz tak krzyżówka mam małe poszukuję osoby która zna się na krzyżówkach krzyżówka samiec czarna molinezja samica czerwony mieczy a krzyżówka jest złota kształtu mieczyka i czarne kropki i czarne płetwy a na ogonie 2 małe mieczyki a małe sa takie same oraz kilka czarnych narazie wygląda jak mała molinezja
MARTAGŁOGÓW
Nowy
*

« Odpowiedz #5 : Marzec 01, 2011, 10:19:15 »

jeśłi  ktoś możemi pomóc prosze dać znać gdzie moge skonsultować co to za krzyżówka
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: