Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « sklep colisa lub akwasklep bądż inny
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: sklep colisa lub akwasklep bądż inny  (Przeczytany 4369 razy)
fergu
Nowy
*

« : Styczeń 01, 2004, 02:08:18 »

CZy kupował ktoś w tych sklepach internetowych bądż innych jak tam to chciałbym siędowiedzieć czy można im zaufać i czy niema żadnych kłopotów z towarem
Kapsel
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Styczeń 01, 2004, 05:04:06 »

no ja nie stety nie kupowałem i nie mam zamiaru...

Gloncie gloncie.... / 07.01.06 pierwsza próba rozmnożenia Zbrojnika złotego.../29.01.06 druga próba... 02.02.02 JEST IKRA ZłOCISTEGO GLONOJADA!! Pierwsze ich tarło parka od malkosci chodowana... ;]
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #2 : Styczeń 01, 2004, 09:49:11 »

W colisie i akwasklepie nie kupowalem. Kiedys zlozylem zamowienie w akwasklepie, ale tak dlugo zamowienie bylo realizowane, ze odmowilem. Natomiast sporo kupowalem w um-um. Polecam ten sklep. solidna firma. Polecam rowniez discus mysiar tez tam kupowalem nawet ryby i wszystko bylo OK. A i jeszcze kupowalem w rabaciku szybkie terminy realizcji.

pozdrawiam
asmi
Molly_
Bywalec

« Odpowiedz #3 : Styczeń 01, 2004, 12:55:05 »

Ja również nie kupowałam w sklepach internetowych. Nie mam do nich jakoś zaufania...

zawsze iść rozkaz, który mam we krwi, MAŁĄ WOJNĘ w sobie mieć
nonak
Nowy
*

« Odpowiedz #4 : Styczeń 06, 2004, 17:49:10 »

ja tam kupowalem raz... i to nawet spore zamowienie zrealizowałem...wszystko przyszło tak jak trzeba... musialem troche czekac zanim mi filtr sprowadzili ale wszystko wporzadku...
Tomlsv
Super aktywny

« Odpowiedz #5 : Styczeń 07, 2004, 09:19:57 »

Z opini kolegów o Colisie mogę powiedzieć że są droższi od konkurencji, termin realizacji 1-3 tygodni ale towar przyjeżdża w dorbym stanie (np, rybki), zniechęca opłata za pakowanie (+koszt przesyłki) i źle reagują na ponaglanie Wink.

http://akwarium.cdi.pl/avataranim.html  avatary (zdjęcia/obrazki pod nick) na forum !
Jak komuś nie działa to dodać www do adresu.
Wojtek
Nowy
*

« Odpowiedz #6 : Styczeń 10, 2004, 18:19:38 »

Niedawno kupowałem w Colisie i raczej wszystko było w porządku, zamówieniie zrealizowali w niecały tydzień. :lol:
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: