Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Problem - gurami i pretniki  (Przeczytany 10088 razy)
panchax
Stały użytkownik

« Odpowiedz #15 : Wrzesień 28, 2010, 18:38:55 »

no właśnie ... druga cześć jest ok. włączył się hamulec i dobra rada w odpowiednim stylu
początek za to drwina i kpina zajeżdża.
Takimi radami tylko odstraszasz i zniechęcasz początkujących (taka to moja opinia)
mi osobiście tez zalazłeś za skore jakiś czas temu, rzucając jakiś ostry tekst choć nie pamiętam już o co lotoło, ale w pięty poszło heh

Kris
piotrw_78
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #16 : Wrzesień 28, 2010, 19:44:07 »

Marcin14   tak odbiegając od wątku piszesz że nie umiesz po polsku bo nie masz klawiatury więc ja napisze coś w stylu Twoim najpierw poczytaj o tym jak mieć polskie znaki a potem się wypowiadaj na forum, dla chcącego nic trudnego
Marcin14
Super aktywny

« Odpowiedz #17 : Wrzesień 28, 2010, 21:56:47 »

Marcin14   tak odbiegając od wątku piszesz że nie umiesz po polsku bo nie masz klawiatury więc ja napisze coś w stylu Twoim najpierw poczytaj o tym jak mieć polskie znaki a potem się wypowiadaj na forum, dla chcącego nic trudnego

Tak to miej niemiecka klawiature ktora ma 3 znaki na jadnym klawiszu i ciekawe jak sie polapiesz bo w polskich klawiaturach nie ma tych znakow i zeby wcisnac jakis znak to trzba nacisna alt, ctrl i sam przycisk.O ile dobrze pamietam w miejscu : ja mam znak Ä lub Ö lub Ü lub ß i jeszcze inne wiec nie wiem jak bys sobie poradzil a zmieniac slownik jezyka co 2 minuty to sobie poprobuj.

panchax
wiesz co mnie wkurza u ludzi juz o tym pisalem ale napisze jeszcze raz, miedzy innymi niewiedza ludzi tak jak w tym przypadku bo nie wiem, nie chcialo sie czy co przeczytac na internecie chociazby bez wydawania pieniedzy jakie ryby maja wymagania. A z innego watku pewnie to co piszesz to bylo to ze wyrazalem swoja opinie a ktos sie mi w nia wtracal to jest MOJA OPINIA ktos chcial znac moje zdanie to napisalem tyle wiec mysle ze nie mamy o czym pisac. W tym watku takze nie mam juz co pisac bo widze ze sie zmienia temat wiec powodzenia w akwarystyce, ja sie opieram na przeczytanej bardzo grubej literaturze kilku hodowcow, na swoim doswiadczeniu oraz na pogladach hodowcow z ktorymi mam kontakt (mozliwe ze masz nawet od nich ryby w baniaku bo znam wiele hodowcow, wlascicieli wielkich hodowli i osoby prywatne z ktorymi sie co jakis czas spotykam). Ja juz nie mam o czym tu pisac wiec koncze.

250L słodkie
540L + 112L morskie
panchax
Stały użytkownik

« Odpowiedz #18 : Wrzesień 28, 2010, 22:42:20 »

ja rowniz opieram sie na literaturze no i na 30stoletnim doswiadczeniu
kto wie a moze Ty masz badz miales ryby ode mnie....
jesli w ostatnim czasie miales jakies propory, zagrzeby lub szczupienczyki to jest duze prawdopodobienstwo ze to moje ryby
ale mamy cos wspolnego - ja tez nie mam polskiej klawiatury hehe to meczace szukac i poprawiac kazdy wyraz , ktorego czasem i tak w slowniku nie ma wiec tu biede Cie bronil Wink
dobra konczymy ta dyskusje bo od tematu odbiegamy

Kris
fr0t
Bywalec

« Odpowiedz #19 : Wrzesień 29, 2010, 08:09:50 »

Jak usunac ten watek?

panchax
Stały użytkownik

« Odpowiedz #20 : Wrzesień 29, 2010, 08:53:53 »

powinno byc w lewym dilnym rogu  napisane usun watek

Kris
fr0t
Bywalec

« Odpowiedz #21 : Wrzesień 29, 2010, 11:18:17 »

nie mam wlasnie, wczesniej na innych watkach mialem kosz po prawej strony listy z tematami watkow, a teraz nie mam ani kosza, ani usun watek... :/ a pokazuje mi, ze jestem zalogowany, z reszta moje odpowiedzi sa podpisane w naglowku

panchax
Stały użytkownik

« Odpowiedz #22 : Wrzesień 29, 2010, 13:44:46 »

WYSLIJ DO MODERATORA BY WATEK USUNAL

Kris
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: