Marcin14 tak odbiegając od wątku piszesz że nie umiesz po polsku bo nie masz klawiatury więc ja napisze coś w stylu Twoim najpierw poczytaj o tym jak mieć polskie znaki a potem się wypowiadaj na forum, dla chcącego nic trudnego
Tak to miej niemiecka klawiature ktora ma 3 znaki na jadnym klawiszu i ciekawe jak sie polapiesz bo w polskich klawiaturach nie ma tych znakow i zeby wcisnac jakis znak to trzba nacisna alt, ctrl i sam przycisk.O ile dobrze pamietam w miejscu : ja mam znak Ä lub Ö lub Ü lub ß i jeszcze inne wiec nie wiem jak bys sobie poradzil a zmieniac slownik jezyka co 2 minuty to sobie poprobuj.
panchax
wiesz co mnie wkurza u ludzi juz o tym pisalem ale napisze jeszcze raz, miedzy innymi niewiedza ludzi tak jak w tym przypadku bo nie wiem, nie chcialo sie czy co przeczytac na internecie chociazby bez wydawania pieniedzy jakie ryby maja wymagania. A z innego watku pewnie to co piszesz to bylo to ze wyrazalem swoja opinie a ktos sie mi w nia wtracal to jest MOJA OPINIA ktos chcial znac moje zdanie to napisalem tyle wiec mysle ze nie mamy o czym pisac. W tym watku takze nie mam juz co pisac bo widze ze sie zmienia temat wiec powodzenia w akwarystyce, ja sie opieram na przeczytanej bardzo grubej literaturze kilku hodowcow, na swoim doswiadczeniu oraz na pogladach hodowcow z ktorymi mam kontakt (mozliwe ze masz nawet od nich ryby w baniaku bo znam wiele hodowcow, wlascicieli wielkich hodowli i osoby prywatne z ktorymi sie co jakis czas spotykam). Ja juz nie mam o czym tu pisac wiec koncze.