Kup 2 zestawy do łatania dziur w rurach (zestaw dwuskładnikowy + siatka) w budowlanym. Kosztuje to około 14 zł sztuka i jest takie czarne, ale to nic innego, jak żywica czymś pobrudzona i do tego 2 kawałki siatki w każdym zestawie. Razem 28 zł, twardnieje maksymalnie po godzinie. Ostatnio tym łatałem łódkę, 40 minut i można było pływać. Kropelki i inne czary-mary nie chwycą. Oczyścić tę część pokrywy, odtłuścić benzyną ekstrakcyjną, nałożyć siatkę, posmarować, poczekać aż przyschnie i nowa warstwa. Mi wystarczył jeden zestaw, ale dziura był mniejsza.
Możesz spróbować poszukać czegoś w sklepach żeglarskich czy szkutniczych, ale nie wiem czy będzie taniej.
Ps.
Może takie coś? Jak się wczytasz i spróbujesz, to nam potem powiesz
http://www.sklepzeglarski.net/pokaz.php?id_k=2058&id_g=371&kat=Szpachl%F3wki,%20kleje,%20materia%B3y%20naprawcze&usid=&nazwag=Chemia%20jachtowa&nazwak=Chemia%20jachtowaW takim przypadku ja bym zrobił formę pod spód, choćby ze styropianu, to trzeba jakoś zabezpieczyć, żeby się nie przykleiło na amen i dało się później odkleić, na to ten szpachel i powinno też się udać. Nie próbowałem sam.