Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Biotopy « Ameryka « akara pomarańczowopłetwa a akara błekinata?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: akara pomarańczowopłetwa a akara błekinata?  (Przeczytany 3982 razy)
aresik
Stały użytkownik

« : Czerwiec 08, 2010, 22:27:30 »

chodzi mi o to jak je rozróżnić bo nie wiem co mam ale wydaje mi się że mam jedną blue i jedną greenterror . Ma ktoś jedne z nich?

do moderatora , proszę o usunięcie mnie z forum!
barmanq
Nowy
*

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 10, 2010, 17:53:32 »

hej, posiadam dwie akary błękitne, maja one czarne poprzeczne paski wzdluz calej dlugosci ciala i błękitne luski na skrzelach, a green terror z tego co mi sie wydaje maja czerwona/pomaranczowa koncowke pletwy ogonowej.
pozdrawiam.
aresik
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 14, 2010, 06:04:46 »

coś mi się wydaje że akary błekitne też mają płetwę grzbietową pomarańczową, prawda?

Topielec
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 14, 2010, 20:26:05 »

Na internecie masz pełno fotek tych ryb - porównaj ze swoimi. Te ryby nie są identyczne, żeby nie dało się ich rozróżnić. Ciągle pytasz o te ryby. Albo wklej foto swoich.

mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 14, 2010, 20:40:33 »

Ciągle pytasz o te ryby.
I nie tylko o te Smiley
Pozostaje jeszcze nieśmiertelna chęć stworzenia w jednym baniaku 2 parametrów wody. W jednym końcu miękka w drugim twarda Smiley
Po co się produkujesz, kolego?

aresik
Stały użytkownik

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 15, 2010, 16:54:41 »

ok wkleje zdjęcia, a do mrs nie jestem twoim kolegą a i tak apropo to o co ci chodzi masz jakiś problem jesteś nie dowartościowany że wysuwasz w moją strone jakieś zgrzyty, czep się roboty a nie szukaj sobie jakiś niespodzianek na forum.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 15, 2010, 16:58:36 wysłane przez aresik » Zapisane

mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #6 : Czerwiec 15, 2010, 20:19:18 »

ok wkleje zdjęcia, a do mrs nie jestem twoim kolegą a i tak apropo to o co ci chodzi masz jakiś problem jesteś nie dowartościowany że wysuwasz w moją strone jakieś zgrzyty, czep się roboty a nie szukaj sobie jakiś niespodzianek na forum.
Smiley
tak właśnie.
jestem niedowartościowany Smiley

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: