Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Jaka ryba pasuje?  (Przeczytany 4719 razy)
asagoth
Coldwater
Super aktywny

Rock 'n' roll baby

« Odpowiedz #15 : Styczeń 24, 2010, 12:51:01 »

Asagoth Cheesy -widze ze kazdemu wytykasz
(czytanie ze zrozumieniem Cheesy)
a sam niepotrafisz tego dobrze robic Cheesy, taksamo w moim Temacie  Cheesy spryciazu ty Wink,

Primo- jesli piszesz ze "jak mozemy ci doradzac ,masz zamale akw" , to pisz za siebie "ja" a nie "my"  Cheesy, inni doradzaja jakbys nierozumial dalej co pisze Cheesy,

sekondo- jesli niejestes wstanie doradzac bo ma zamale akwa to sie udzielaj,bo nic niewnosisz a atakujesz tych co pisza,bo wiadome ze nikt akwar niebedzie zmienial bo ty tak mowisz Cheesy

terco- jestes typowym przykladem teori ksiazkowej co niezawsze idzie w parze z praktyka  Cheesy czego niejestes wstanie pojac,

quarto- jakby zadajacy pytanie chcialby wiedziec co pisze w ksiazce to by doniej zagladna Cheesy (oczywiste ale nie dlaciebie)

quinto- chodzi takze o wymiane doswiadczen

sesto- jestes przykladowym Polakiem ktory pokazuje tgz zolc Polska,atakuje ,niepotrafi zrozumiec,niepotrafi postawic sie sam wtakiej samej sytuacji itp itd.
Mysli ze wszystkie rozumy posiadl.

wiem ze twoim zdaniem niemam racji,to nie tak ,to nie prawda, i to ja nic nierozumie
i niech tak zostanie Wink
Pięknie. Z litości ci odpowiem.
Asagoth ma rację akwarium jest dla paletek za małe.
Niestety żałosne jest to że piszesz o wadach każdego polaka, a sam nie potrafisz sensownego zdania po polsku napisać.
I do tej dyskusji to ty nic nie wnosisz :-/
P.S. Poproś mamę niech ci kupi książkę z jakimiś dyktandami i sobie pisanie poćwicz.

Cóż może i empatii nie posiadam i wczuwać się w sytuacje innych nie umiem, jeśli o to ci chodzi.
Jeśli uważasz, że sprzeciw przeciwko trzymaniu palet w 160 l jest wiedza książkową, to gratuluje...
Nie atakuje go z powodu jego małego akwarium, tylko jak czytam naucz się czytać ze zrozumieniem a niżej widnieje kompletnie źle złożony tekst, to zwracam na to uwagę. Jeśli ci to przeszkadza to masz problem. Nikomu nie karze również zmieniać szkła, żaden z userów tego forum nie zauważył, że mówimy o 160 l i paletkach, wiec ja to zrobiłem.
PS: Wiedza książkowa jest niczym przy logicznym myśleniu, którego tak brakuje większości tutejszych, forumowiczów...
Na więcej postów dotyczących mojej osoby nie odp., masz coś to pisz na pw.

bebikk
Bywalec

nowa przygoda z krewetkarium

« Odpowiedz #16 : Styczeń 25, 2010, 18:41:28 »

nie wiem po co te sapy leca na uztykownikow...
asagoth akurat ma racje, paletki sa za duze na ten zbiornik, albo inaczej, zbiornik za maly na paletki (zeby sie nikt tym razem mnie nie uczepil...)
dodam ze troche z nim rozmawialem w innym temacie kiedys i uwazam ze jego wiedza nie jest oparta tylko i wylacznie na literatuze (a swoja droga to nawet jesli to i tak dobra literature czyta ;] )
wiele ludzi nie potrafi zakupic sobie glupiego atlasu ryb zanim zalozy akwarium a potem robia takie cyrki jak trzymanie paletek w 160l bo uwazaja ze sa male czy co tam sobie jeszcze wymysla.

Skonczcie OT, sam sorka ze go przedluzylem. Imo nie ma sensu sie klocic i jeszcze potem obrazac sie jeden na drugiego Wink

w kupie siła więc napakujmy do 25l jak najwięcej ryb!
Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #17 : Styczeń 26, 2010, 08:56:01 »

Wątek zamykam. Za dużo tutaj OT się zrobił

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: